U-News » Здоров'я » Почему сало нужно есть всем и каждый день
Всі новини

Почему сало нужно есть всем и каждый день

Диетолог объяснила почему регулярно есть сало – полезно для здоровья.

Сало – продукт, который любят во многих странах мира. Он может отличатся названием и способами приготовления, но при этом остается бесценным источником животных жиров и секретом крепкого здоровья миллионов людей.

Диетолог Светлана Фус рассказала в чем секрет популярности сала.

Она подчеркнула, что человеческий организм нуждается в жирах: они помогают наращивать мышечную массу, укрепляют иммунную защиту и пр. Все это происходит потому, что в сале много полезных веществ.

Так, несмотря на высокую калорийность, сало не оседает в организме в виде лишних килограммов, а наоборот, служит строительным материалом для гормонов, которые синтезируются из жира. В итоге получившиеся вещества участвуют в формировании мембраны клетки и таким образом оказывают иммуномодулирующее действие.

Знай норму!

– Если есть сало каждый день по 20-30 граммов, это покроет потребность в жирах природного происхождения. От сала можно отказаться в том случае, если в ежедневный рацион включены другие продукты, содержащие полезные жиры, – считает диетолог.

Сало продлевает молодость

Прислушиваться к советам опытного врача или нет – решать должен каждый самостоятельно. Однако надо понимать, что, включив все же в свое меню сало, можно замедлить наступление старости. В этом помогут кислоты, из которых состоит сало. Они способствуют активному выводу из организма токсинов и препятствуют образованию раковых клеток.

Диетолог также обратила внимание на то, что усердствовать с любимым продуктом не стоит. Это может обострить некоторые болезни ЖКТ, вызвать гормональные нарушения. Все хорошо – в меру.

Читай U-News в Google News

Читають Коментують
Кардіолог назвала найбільш небезпечний для серця алкогольний напій
32 751
Стало ще смішніше: у російській держдумі пояснили появу віслюків на фронті
31 421
Стюардеси заклеїли рот 69-річній п'яній пасажирці: що вона утнула
31 097
Мережу підкорило відео запальних танців, де вчителька "відривається" разом із учнями
26 836
Дитина зустріла сестру-близнючку своєї матері: її реакція стала хітом
26 638
У відомої співачки репнула сукня на модному показі: вийшло аж занадто пікантно
23 342
Високий холестерин: чотири базові продукти, які допоможуть знизити рівень
21 834
Вібратор став причиною переполоху в міжнародному аеропорту в Празі
17 331
Пара заради сміху зробила ДНК-тест своїм псам, а тепер не знає, що й думати
15 489
Ведучу Марічку Падалко затримали в аеропорту через секс-іграшку
14 882
Симптоми, які вказують на дефіцит тестостерону у чоловіків
14 454
Викликає рак: названо загрозу популярної харчової добавки
14 453
Експерти вказали на п’ять найбільш непотрібних ліків в домашній аптечці
10 908
Медики назвали 5 найкращих продуктів для захисту від інфекції
0
Kola прокоментувала скандал, який влаштувала зі звукорежисером на концерті в Палаці спорту 
0
Яценюка затролили в мережі після слів про готовність служити в ЗСУ
0
Перемогти лінь цілком реально, якщо розібратися в причинах її появи
0
Що треба додавати в ґрунт, щоб буряки виросли солодкими й не гірчили
0
54-річна Наомі Кемпбелл оголила груди в фотосесії для глянцю
0
Зірки готують випробування: 5 знаків Зодіаку, які отримають цінний урок найближчими днями
0
Кім Кардаш’ян показала, який вигляд мала на початку дев’яностих
0
Як збільшити термін служби батарейки: чи дійсно допомагає постукування та нагрівання
0
Пасажири врятувалися на крилі: літак загорівся в аеропорту Денвера
0
Яка Ада Роговцева у реальному житті: молода колега відверто висловилася про акторку
0
Онкологи назвали найбільш смертельні види раку
0
П’ять змін, що стануться в організмі, якщо регулярно їсти яйця
0
В який момент покласти м’ясо в воду, щоб бульйон був наваристий

Зварити правильний бульйон — це мистецтво. Опанувати його ...

До чого сниться секс: тлумачення снів за всіма сонниками світу

Секс уві сні – одна з найпоширеніших і водночас ...

Як почистити часник за секунди: секретний трюк з мікрохвильовкою

Часник є незамінним компонентом багатьох страв, роблячи їх ...