Саме час включити до свого раціону гранат.
Чому?
Читай у матеріалі.
У СКЛАДІ ГРАНАТА МІСТЯТЬСЯ:
- вітамін Р, групи В, аскорбінова кислота;
- природні цукри, фітонциди, антоціани;
- танін, органічні солі;
- натрій, марганець, калій, залізо та магній.
МЕДИКИ НАЗИВАЮТЬ ТАКІ КОРИСНІ ВЛАСТИВОСТІ ГРАНАТУ:
- підвищує рівень гемоглобіну;
- сприяє нормалізації тиску крові та зменшує симптоми вегетосудинної дистонії;
- позитивно впливає на нервову систему та допомагає зменшити наслідки стресу, а також допоможе при безсонні;
- зміцнює стінки судин;
- містить натуральні антиоксиданти, які допомагають сповільнити старіння;
- полегшує суглобовий біль;
- допомагає нормалізувати шлункову діяльність, корисний при кишкових розладах;
- рекомендується вживати при захворюваннях печінки, нирок, легенів;
- знижує ризик розвитку раку шлунка;
- має закріплюючі властивості;
- корисний для чоловічого здоров'я.
ЯК І ВСІ ПРОДУКТИ, ГРАНАТ МАЄ ПРОТИПОКАЗАННЯ ДО ВЖИВАННЯ, А САМЕ:
- гастрит, виразка, ентерит;
- геморой або схильність до запорів;
- індивідуальна нестерпність;
- алергія;
- Підвищена кислотність шлунка.