Дуже часто люди вживають хліб не через необхідність, а на тлі гастрономічної звички, що давно склалася.
«Їж із хлібом, здоровіше будеш», — хто з нас у дитинстві не чув цієї фрази від своїх мам та бабусь.
Тим часом як вважає лікар-кардіолог, організм людини цілком може обійтися без хлібобулочних виробів, багато з яких взагалі становлять небезпеку для здоров’я.
І якщо людина не може побороти в собі звичку вживати їжу з хлібом, необхідно знайти їй гідну альтернативу.
Такий фахівець вважає хліб із самостійним додаванням до нього висівок і значних часток клітковини.
«Робити самим для себе такий продукт, який із звичайного перетворюється не лише на ситний, а й на корисний.
У тому числі для серцево-судинної системи», — заявила медик у розмові.