U-News » press release » Якісні товари для закоханих у БДСМ від NeDlyaSkuki
Всі новини

Якісні товари для закоханих у БДСМ від NeDlyaSkuki

Пошук якісної атрибутики для практик БДСМ - нелегке завдання. Ну, здавалося б, що складного? Заходиш на сайт будь-якого онлайн-магазину для дорослих, клацаєш мишкою, витрачаєш трохи часу на вибір і оформлення замовлення, а потім забираєш посилку. Але є в цьому процесі деякі нюанси: далеко не всі товари з категорії БДСМ, які представлені на сторінках або полицях інтим магазинів, можна використовувати Тематикам з досвідом, та й в принципі, будь-кому. Річ у низькій якості БДСМ-атрибутики, і, відповідно, у відсутності безпеки для практикуючих.

На щастя, інтим-магазин НеДляСкуки має широкий асортимент БДСМ-девайсів, як від світових брендів, так і власного виробництва. Тому вам більше не потрібно турбуватися про якість продукції або шукати рідкісний, але такий бажаний, девайс. Підготовка до тематичного сексу важлива для обох партнерів, і ми зараз говоримо не тільки про особисту гігієну, вибір стоп-слова та психоемоційний стан. Через почуття і відчуття, які здаються "звичайним" людям негативними, БДСМ-практики отримують розрядку, полегшення, відчувають себе потрібними, значущими і коханими. Тільки за умови стійкого зв'язку між партнерами й абсолютної довіри пара зможе перейти з розряду новачків у професіонали. І з цієї причини таку велику роль відіграє якість і безпека атрибутики БДСМ.

То які ж бдсм товари не тільки популярні серед новачків і досвідчених практиків, а й необхідні з разу в раз?

  1. Затискачі для сосків з ланцюжком і регулюванням - металеві затискачі з м'якими силіконовими наконечниками для безпечного використання з'єднані між собою ланцюжком з металу. Це не тільки практично (другий затискач не загубиться невідомо де), а й естетично: акцент на грудях стає більш явним, ставки зростають. Завдяки регуляторам можна змінювати силу стиснення на свій розсуд. Але стережіться - якщо в одних пар ігри зі стимуляцією грудей викликають звикання, то в інших - бажання скоріше позбутися цієї пекельної штуковини.
  2. Жорстка шльопалка - замінить долоню в процесі, якщо рука втомилася. Виготовлена з ЕКО-шкіри, міцна і зручна. Шльопалка є універсальним розігріваючим ударним інструментом, тобто може використовуватися Домінантом або Містрессою для покарання свого (еї) підлеглого (ої). Рекомендую наносити легкі удари по всій поверхні сідниць, інакше ефект від бажаного впливу буде далекий від очікуваного.
  3. Кляп із силіконовою кулею та отворами - один із найкращих представників у своєму роді. Простий у використанні, оснащений ремінцем з можливістю регулювання розміру за обхватом голови. Досить м'яка і пружна силіконова кулька не дасть вам втомитися, тримаючи рот відкритим, а через отвори можна дихати і випускати слину. А вона однозначно буде, адже кляп обирають пари, спраглі до гострих відчуттів і нового досвіду з домінуванням і підкоренням.
  4. Маска з вінілу із закритими очима - чудовий атрибут для практик з депривацією. Існують й інші варіанти масок: з відкритими очима і закритим ротом, з відкритими дихальними отворами, зі шнурівкою ззаду тощо. Кожна з них використовується для конкретних цілей і при правильній експлуатації - абсолютно безпечна. Завдяки масці можна практикувати десятки різних сценаріїв, і всі вони будуть абсолютно не схожими між собою.
  5. Мотузки для шибарі - мотузки з натурального матеріалу, різної довжини. Можуть служити в якості заміни наручникам або для повноцінної естетично-еротичної обв'язки. Мотузки забезпечать яскраві відчуття від зв'язування, і, звичайно ж, новий досвід. Матеріал не пружинить, обробляється спеціальними складами для абсолютної безпеки обох партнерів.
  6. Нашийник з повідцем NeDlyaSkuki Soft touch - унікальний у своєму роді нашийник з повідцем ручної роботи від інтернет-магазину НеДляСкуки. Нашийник на заклепках легко регулюється, всередині підкладка з м'якого плюшу для пар, які не готові до надмірно жорстких ігор. Довгий повідець дозволяє тримати партнера на бажаній відстані без заподіяння шкоди здоров'ю.

Виходячи з багаторічного досвіду, можу сказати – не має різниці що саме ви обираєте, окремі іграшки або бдсм набори – усі вони мають бути безпечними, якісними та естетичними. Не всі з них однаковою мірою універсальні і підходять як новачкам, так і досвідченим коханцям. Однак у секс-шопі НеДляСкуки ви можете підібрати варіації девайсів з огляду на свій досвід та уподобання або знайти для себе щось абсолютно нове, але стимулююче на дивовижний досвід в інтимній сфері. Перед тим як приступити до активного практичного вивчення новинок, не забудьте придумати стоп-слово, спільно з партнером. Насолоджуйтеся один одним, адже Тема - це круто!

Читай U-News в Google News

Читають Коментують
Стало відомо, які продукти різко підвищують рівень цукру в крові
36 548
Робітники випадково відремонтували кухню не в тому будинку: як відреагувала господиня
18 071
Наречений скасував весілля через SMS коханої його 12-річній доньці: що вона написала
15 305
Мільйонер-жартівник склав заповіт, від якого плакало ціле місто
14 179
Російські пропагандисти вчергове зганьбилися, коли хотіли показати “кладовище знищеної української бронетехніки”
14 150
Чому навіть хороші й надійні чоловіки зраджують: психолог назвав 8 причин
12 666
Російська тенісистка люто відгамселила себе ракеткою по голові
11 130
Високий холестерин: ознаки в ногах вкажуть на небезпечний стан
10 870
"Навіть нічого не пила": телеведуча Барбір насмішила конфузом зі штанями
10 162
Які продукти не можна мити перед приготуванням та вживанням у їжу: шкідливо і навіть небезпечно
8 715
Знайдено простий спосіб запобігти розвитку високого артеріального тиску
8 278
Від холестерину і для довголіття: простий, але корисний фрукт
7 724
Названо продукти, які підвищують рівень «поганого» холестерину
7 194
Зеленський розповів про "міст" до закінчення війни
0
Оксана Білозір у центрі подій на Курщині: що привело артистку до рф
0
Чоловік не може продати будинок через сусіда та його "витвір мистецтва": що він зробив
0
Як продовжити термін служби турбованого двигуна: поради механіка
0
4 речі, які не можна залишати на передньому або задньому сидінні автомобіля
0
Мама-красуня, а батько — фанат Трампа: як виглядали в молодості батьки зірки Леді Гаги
0
Друзі Бреда Пітта розповіли, що спільного він має зі своєю новою нареченою
0
Демі Мур здійснила рідкісний вихід із трьома доньками від Брюса Вілліса
0
РФ знала про загрозу вторгнення до Курської області: чому в Кремлі нічого не вдіяли
0
Олександр Будько: як герой шоу "Холостяк" долав втому та виклики на шляху до кохання
0
Краще залишити на весну. Сім фруктових дерев, які не переживуть зиму: що не можна саджати восени
0
Врятуйте врожай: для чого розкидають кавунові кірки на городі
0
30 днів на все про все: як ТЦК обмежує водійські права «ухилянтів»
0
Маша Єфросініна у глибокому декольте влаштувала відверту зйомку в центрі Києва

Українська ведуча Маша Єфросініна поділилась відвертим ...

Фатальні помилки під час сексу, через які партнер може втекти

Під час заняття сексом варто окрім задоволення себе і ...

Кардіолог назвав продукт для сніданку, якого слід уникати гіпертонікам

Ваша дієта може відіграти величезну роль у різних умовах. ...