Акторка і телеведуча Ольга Сумська розповіла про ще один рецепт смачного і ситного сніданку, приготування якого не забере багато часу.
Ольга Сумська запропонувала приготувати тости Карбонара, пише Politeka.net. І для цього знадобляться такі інгредієнти: хліб - 4 скибки, перепелине яйце - 2 шт., шинка - 20 г., молоко - 2 ст. л., сир - 15 г., майонез - 1,5 ч.л., сіль - за смаком, перець - за смаком, передає Politeka.
Починаємо приготування – з соусу. Ольга Сумська натерла твердий сир на дрібній терці і додала його до молока.
«Існує безліч варіацій соусів Карбонара, але основою завжди залишається молочно-сирний смак зі шматочками бекону», - підкреслила Ольга Сумська в ефірі програми «Смак дня».
Сир і молоко Ольга Сумська поставила у мікрохвильовку на 30 секунд. Коли сир і молоко розігріються, беремо дві скибки хлібу.
«В одній з них вирізаю м’якоть, щоб залишилася тільки скоринка. І роблю так само із другою парою тостів», - розповіла Ольга Сумська.
Шинку нарізаємо соломкою.
«До речі, помірне вживання червоного м’яса є корисним – воно відмінне джерело білку і корисних мінералів», - зазначила Ольга Сумська.
Цілі скибки тосту змащуємо майонезом і на них викладаємо скоринки – виходить наче бортики.
«Беру деко, всередину тостів виливаю підготовлений соус і вбиваю куряче яйце», - розповіла Ольга Сумська про хід приготування сніданку.
По боках тостів Карбонара викладаємо шинку і ставимо у духовку на 7-8 хвилин.
От і все, тости Карбонара можна подавати до столу! Ольга Сумська радить страву поперчити, притрусити зеленню або додати улюблених овочів.