Молодий кухар втратив ліву руку після важкої бактеріальний інфекція. Він уколовся мізинцем об рибу.
Як повідомляється на порталі "Daily Star", китайському шеф-кухарю ампутували руку, щоб врятувати його життя, після того, як його мізинець уколовся під час обробки риби, що викликала серйозну бактеріальну інфекцію.
Молодий хлопець, якого впізнали як Лі, тримав рибу на роботі, коли отримав двоміліметровий укол на мізинці лівої руки. Він спробував промити невелику рану водою, проте вона поступово ставала чорно-пурпуровою.
18 травня шеф-кухар заявив, що його долоня опухла, і біль був "нестерпним". Лі терміново доставили в лікарню, де йому повідомили, що він страждає септичним шоком і великим некрозом м'яких тканин в частині лівого передпліччя.
Щоб врятувати його життя, лікарям довелося провести ампутацію, видаливши дві третини лівої руки.
Якщо рана людини контактує з цими бактеріями, тканина пораненої частини може виразитися і загинути в легких випадках, а у важких випадках це може викликати поліорганну недостатність і смерть.
Представник лікарні Сян Шулінь сказав, що Vibrio vulnificus міститься в багатьох видах морепродуктів, таких як устриці, краби і особливо молюски.
Варто відзначити, що з'ясувати з якою рибою працював кухар, не вдалося.
Відомо, що в минулому році невідомому 71-річному чоловікові з Південної Кореї потрібна була ампутація після вживання сирих морепродуктів.
Пенсіонер був доставлений в реанімацію після двох днів високої температури і "болісного болю" в лівій руці від пухиря.
Під час операції лікарі виявили, що чоловік був інфікований "м'ясоїдними" бактеріями Vibrio vulnificus, які можуть викликати блювоту, діарею та біль у шлунку.