Експерти розповіли, які продукти харчування категорично не можна зберігати в холодильнику.
Багато людей навіть не здогадуються про те, що деякі продукти харчування категорично не можна зберігати в холодильнику. Тому що так вони швидко зіпсуються і їх вже не можна буде використовувати. В першу чергу це стосується круп і борошна. Деякі люди кладуть крупу і борошно в холодильник, щоб в них не заводилася міль і жучки. Але неправильно, тому що в холодильнику висока вологість, яка може спровокувати появу грибка.
Найкраще їх зберігати в контейнерах при кімнатній температурі. Тоді менше шансів на те, що вони зіпсуються.
Також не варто в холодильнику зберігати картоплю. Тому що в ній міститься крохмаль, який при впливі холоду перетворюється в цукор. В першу чергу це позначається на смакових якостях самого продукту. При приготуванні картоплі цей цукор може стати дуже шкідливим для організму елементом.
Тому найкращою ідеєю для зберігання картоплі може стати сухе місце кімнатної температури. Також дуже важливо, щоб на картоплю не потрапляли прямі промені сонця.
Не можна зберігати в холодильнику мед. Тому що при низьких температурах він незабаром починає кристалізуватися. Але, при цьому, його не можна розігрівати. Найкраще його зберігати в скляній банці з щільною кришкою. Так він довше збереже свою структуру і не зіпсується. Це важливо.
В умовах підвищеної вологості швидше розкладається часник. Тому його не можна зберігати в холодильнику.