Багато людей стикаються з такою небезпечною для кісток недугою як остеопороз.
Виявляється, боротися з ним на ранніх термінах і запобігти його появі здатне правильне харчування.
Крім того, експерти радять регулярно додавати до свого раціону цибулю.
Для того, щоб збагатити кістки необхідними вітамінами, фахівці рекомендують їсти цибулю.
У цибулі міститься велика кількість протизапальних антиоксидантів під назвою флавоноїди.
Ці ферменти допомагають захистити кістки від різних небезпечних організмів та інших загроз.
За словами медиків, цінними та корисними є всі види цибулі.
При цьому бажано його вживати свіжим, у необробленому вигляді.
Працівники Університету Берна у Швейцарії у своїх дослідженнях помітили, що цибуля сприяє зменшенню втрати кісткової тканини.
Речовини у цибульному соку сприяють зміцненню кісток, що своєю чергою запобігає остеопорозу.
Тому фахівці порекомендували цибулю як загальнозміцнювальний засіб для скелета.