Вживання цього продукту двічі-тричі на тиждень може продовжити життя на три з половиною роки.
Зменшити ризик утворення тромбів і продовжити життя можна, якщо їсти морську рибу.
“Було дослідження, яке показало: якщо людина хоча б двічі на тиждень їсть морську рибу, це знижує ризик інфаркту майже вдвічі”
Позитивний вплив на організм мають жирні кислоти, що містяться в рибі омега-3, вітамін В, фолієва кислота, а також вітамін E.
Саме ці вітаміни дозволяють регулювати холестерин і знижувати ризик утворення тромбів.
Так, якщо двічі-тричі на тиждень їсти рибу, то можна прожити на три з половиною роки довше.
При цьому вживання м’яса з такою самою частотою зменшує ймовірну тривалість життя на той самий термін.