Особливо небезпечно вживати помаранчевий фрукт з молоком і водою.
Хурму найкраще вживати окремо від інших продуктів. У такому разі вона принесе максимальну користь здоров’ю, розповіла лікар-дієтолог Анжеліка Дюваль.
При цьому в жодному разі хурму не можна запивати молоком або холодною водою. У такому разі у людини може виникнути нетравлення у кишечнику.
Для здорової людини хурма є дуже корисним продуктом. Вона не тільки знижує рівень холестерину, але й має протизапальний ефект. А ще цей фрукт багатий на вітамін C, який допомагає захиститися від застуди, розріджує кров і покращує загальне самопочуття.
Разом з тим, деяким людям від вживання хурми краще відмовитися. Це стосується діабетиків і тих, хто має проблеми з прохідністю кишечника.