Після п’ятдесяти років організм людини вже не в змозі безболісно засвоювати ту їжу, яку він надавав перевагу в молодості.
Особливо сильний удар приймає він кишечник, поганий стан якого може позначитися і організмі загалом.
Тому після п’ятдесяти років свій раціон потрібно кардинально переглядати. І насамперед, як пояснила дієтолог Людмила Колесникова, зі свого меню необхідно раз і назавжди викреслити п’ять найнебезпечніших для кишечника продуктів.
Йдеться про перероблене і смажене м'ясо, цукор, обсмажені з великою кількістю олії продукти і, звичайно ж, міцні напої.
Виключивши все це зі свого харчування і включивши до раціону здорову їжу, людина максимально довго здатна залишатися здоровою і не відчувати настання старості.