Його можна вживати будь-коли доби, але важливо не додавати нічого зайвого.
Така звичка дозволить убезпечити вашу печінку від цілої низки недуг.
Дієтолог Кортні Д’Анджело назвала найкорисніший напій для печінки.
І ним виявилася улюблена багатьма кава.
Але важлива умова – вживати його потрібно без цукру, вершків та інших добавок.
Дослідження довели, що кава без цукру може знизити ризик розвитку цирозу, а також запобігає розвитку неалкогольної жирової хвороби печінки.
Користь напою полягає в тому, що він може зменшити накопичення жиру та збільшити кількість антиоксидантів у печінці.
Саме ці речовини запобігають пошкодженню клітин.
Кава може бути профілактикою для рубцювання печінки, що також знижує ризик цирозу та інших захворювань.
Дослідження показали, що доданий цукор навпаки може зашкодити печінці.