Зберігати часник у ящику для овочів у холодильнику може здатися гарною ідеєю. Втім, це призводить до того, що часник починає псуватися набагато швидше.
Професійний кухар і експерт зі зберігання їжі Джеррі Джеймс Стоун пояснив, як найкраще зберегти часник свіжим до шести місяців. Про це повідомляє UAportal.
Часник потрібно зберігати в прохолодному та сухому місці, але не в холодильнику. Стоун пояснив, що часник також можна зберігати десь, де він не піддається сонячному світлу.
Нарешті, часник потрібно зберігати десь із хорошим потоком повітря, щоб місце не було вологим.
Однак, якщо ви плануєте зберігати часник у холодильнику, Стоун дав пораду. Якщо покласти часник у пакет, він фактично накопичуватиме більше вологи, і цибулина часнику згниє.