Для багатьох господинь актуальне питання, як зберігати часник, щоб він не сох та не псувався. Не обов’язково плести часник в коси та зберігати у підвалі.
Спробуйте скористатися нашою порадою, ви впевнитеся, що це найкращий та один з найзручніших способів зберігання часнику.
Часник ідеально зберігатиметься у холодильнику. Але не в пакеті, а в скляній банці. Знайдіть місце у холодильнику для банки, де вона стоятиме постійно.
Зверніть увагу, щоб банка була суха. Складіть туди часник, а зверху накрийте його бинтом, складеним у квадратик, щоб покрити горловину. Але кришкою банку накривати не треба.
Часник може стояти в банці аж до весни. Він не висохне й не загниється. На смак буде наче щойно викопали його з грядки.