Редиска у травні по-особливому смакує, бо є весняним овочем. Багато хто поспішає садити її з першим сонечком на початку весни, але краще зробити це зараз до морозів.
Редиска “під зиму” висаджують, щоб культура почала проростати з першим теплом. Для цього насіння висаджують у листопаді перед заморозками, якщо є впевненість що потепління не буде і редиска не почне проростати. Такий урожай з’являється раніше за всі весняні сорти та дає великі, соковиті плоди.
Насіння редиски добре проростає і при досить низьких температурах, тому поспішати з їх висівом не можна, відтягнувши момент посадки на кінець листопада.
Глибина загортання насіння 2-3 см. Відстань між рослинами — 4-6 см. Між рядками — 10-15 см. Норма висіву на квадратний метр — від 5-6 до 10 г. Посіяна підзимним посівом редиска готова буде до столу вже на початку травня.