Багато корисних властивостей цих продуктів пов’язані з багатою різноманітністю вітамінів, мінералів і органічних сполук, які містяться в них. Наприклад, до складу деяких входять вітаміни, мідь, залізо, кальцій, калій, цинк, магній та марганець
Йдеться про горіхи. За словами лікаря Девіда Джейкоба та інших вчених з Університету Міннесоти, вони також є багатим джерелом антиоксидантів. Для чого корисні ці прості продукти?
Від холестерину, тромбів і для серця
Горіхи містять велику кількість «хорошого» холестерину, також відомого як холестерин ЛПВЩ. Цей корисний тип холестерину фактично знижує присутність небезпечного холестерину (холестерину ЛПНЩ) у крові. Таким чином, за словами фахівців, горіхи зменшують ймовірність виникнення тромбів та атеросклерозу, які можуть серйозно зашкодити серцево-судинній системі.
Проти раку
Згідно з звітом, опублікованим лікарем Чженнань Гу, лікарем Цзінцзін Лі та іншими експертами в журналі BMC Journal, корисні речовини в горіхах мають певні протизапальні властивості, які, як було показано в дослідженні, знижують ймовірність раку товстої кишки, простати та грудей у піддослідних.
Для травлення
За даними Elsevier’s Journal of Food Composition and Analysis, горіхи містять велику кількість клітковини, яка є одним із найбільш корисних та універсальних елементів, що містяться в їжі. Насамперед клітковина важлива для процесу травлення.