Німецький лікар Томас Фрілінг назвав продукти, які несуть небезпеку для здоров’я шлунково-кишкового тракту.
Він повідомив, що ці продукти харчування можуть отруїти кишківник людини.
Головну небезпеку несе для травної системи цукор.
Непомірне споживання цього продукту може привести до розмноження шкідливих мікроорганізмів і вимирання корисних мікробів.
Також ворогами шлунково-кишкового тракту є ковбаси.
Вони містять величезну кількість канцерогенів. Останніми продуктами, які вважаються шкідливими для кишківника, стали майонез, сало і маргарин.
Багато людей люблять вживати на сніданок бутерброди з ковбасою, проте ця їжа небезпечна для органів шлунково-кишкового тракту.
Якщо часто їсти цю їжу, то може підвищитися навантаження на підшлункову залозу, а до того ж посилюється небезпека розвитку атеросклерозу.
Для того, щоб запустити функцію переробки їжі і поліпшити роботу шлунково-кишкового тракту, потрібно вранці перед вживанням їжі випивати один стакан води.
Якщо її пити на постійній основі, то прийде в норму мікрофлора кишківника.