U-News » press release » Розпакування упаковки від Едуарда Лозовського
Всі новини

Розпакування упаковки від Едуарда Лозовського

Виявляється, якщо поєднати найнудніший напій із найтривіальнішим предметом вийде яскравий, унікальний продукт, який користується попитом в Україні та за кордоном – карпатська джерельна вода, що продається під торговою маркою VODA UA.

Здавалося б, який напій може бути банальнішим за воду. І який предмет може бути тривіальнішим, ніж упаковка? Виявляється, якщо поєднати найнудніший напій із найтривіальнішим предметом вийде яскравий, унікальний продукт, який користується попитом в Україні та за кордоном – карпатська джерельна вода, що продається під торговою маркою VODA UA. Як вдалося зробити таке маркетингове чаклунство, розповідає Едуард Лозовський, генеральний індустріальний менеджер компанії «Астрея». Він вважає, що вся справа у комплексному підході та одному секретному інгредієнті, про який він обіцяв розповісти нам сьогодні.

Едуард, мабуть, у Вас все про це запитують - але як так сталося, що Ви вирішили пов'язати своє життя з водою, а не стати космонавтом, наприклад?

Це справа мого дитинства, юності та всього життя. Все почалося, коли одного разу в дитинстві мене відправили до піонерського табору. Там була чудова екскурсія до джерел з «живою» водою. І ця тема просто захопила мене. Я багато читав про антибактеріальні, імуностимулюючі та інші цілющі властивості води, про вплив на організм речовин, що містяться в ній. Крім того, у моєї бабусі були проблеми з жовчною бульбашкою, не допомагали ні ліки, ні дієти. Але після відвідин санаторію з цілющими водами болі перестали її турбувати і хвороба відступила. І тоді я вирішив знайти джерело такої «чарівної» води та дати можливість людям її споживати. А найцінніша вода – гірська, яка сама виходить на поверхню. З 2016 року моя компанія видобуває воду з різних мінеральних джерел України та шукаємо нові родовища. Якісна питна вода – велика рідкість. Кілька місяців команда фахівців досліджувала можливі родовища, проводила аналізи, і джерело було знайдено: село Старий Мізунь у самому серці Карпат, де на багато кілометрів немає джерел забруднення. Про цю приголомшливу воду я можу розповідати годинами, тому краще відразу зупините мене.

Вода не схожа на продукт, що сам себе продає. Вона вся виглядає однаково, і смак досить схожа. Потрібен якийсь прийом, щоб показати її привабливість аудиторії. Що допомагає вам просувати мінеральну воду? У чому секрет?

При виборі товару перше, що бачить споживач, – це упаковка. Вона здатна розповісти історію та викликати миттєві емоції. Стильну та унікальну упаковку часто використовують повторно, зберігають і навіть виставляють напоказ. Грамотне та продумане оформлення товару допомагає зробити акцент на перевагах, відобразити цінність. А в ніші мінеральної води, де чимало альтернативних пропозицій, ще й підкреслити відмінності від конкурентів.

І команда «Астрея» під моїм керівництвом доклала максимум зусиль, щоб зробити нашу воду помітною та незабутньою. Пляшки VODA UA виділяються серед усіх марок, представлених в асортименті, незвичайною формою та дизайном у національній стилістиці.

 

На що Ви наголошували в роботі над впізнаваністю продукту?

Численні дослідження показали, що привабливість упаковки підвищується приблизно третину, якщо споживача задіяні одночасно кілька органів чуття. Тут важливі і кольори, текстури, і оформлення. Товару додають привабливість опуклі елементи, незвичайна форма чи поверхня. А якщо бренду вдалося привернути увагу покупця, а тим більше змусити взяти товар до рук, це вже 50% успіху.

Ми з великою увагою поставилися до упаковки свого товару і врахували всі вищезгадані критерії. По-перше, відразу впадає в око оригінальна форма пляшок і опуклі елементи у вигляді маків. Пляшки тактильно приємні, їх хочеться краще розглянути. По-друге, етикету продовжує квіткову тему – залежно від виду води її прикрашають сині чи червоні маки. Це також наголошує на національній стилістиці. Ну і звичайно назва бренду є яскравим посиланням на локальність продукту VODA UA, зроблену в Україні, українцями для українців.

А у чому секретний інгредієнт успіху VODA UA?

Мушу вас розчарувати. Як казав один із героїв у мультфільмі «Панда Кунфу» – секретного інгредієнта не існує. Робіть свою роботу добре і отримайте хороший результат. Звучить банально, але це працює.

Читай U-News в Google News

Читають Коментують
Стало відомо, які продукти різко підвищують рівень цукру в крові
36 008
Олена Кравець розповіла про тривалу боротьбу з важкою хворобою
14 904
Мільйонер-жартівник склав заповіт, від якого плакало ціле місто
13 492
Робітники випадково відремонтували кухню не в тому будинку: як відреагувала господиня
13 010
Чому навіть хороші й надійні чоловіки зраджують: психолог назвав 8 причин
12 319
Три подруги побилися на весіллі за букет нареченої: відео курйозного моменту
11 701
Російська тенісистка люто відгамселила себе ракеткою по голові
10 791
Високий холестерин: ознаки в ногах вкажуть на небезпечний стан
10 472
"Навіть нічого не пила": телеведуча Барбір насмішила конфузом зі штанями
9 757
Лікар назвав три продукти, які отруюють кишківник
8 688
Які продукти не можна мити перед приготуванням та вживанням у їжу: шкідливо і навіть небезпечно
8 348
5 продуктів, багатих магнієм, для зниження тиску природним шляхом
8 324
Знайдено простий спосіб запобігти розвитку високого артеріального тиску
7 962
Борис Джонсон: Україні потрібно надати масштабний пакет допомоги на суму $500 мільярдів або навіть $1 трильйон
0
Колишня наречена Кличка розповіла, чому їхня донька не хоче ходити до школи в Європі
0
Таня Пренткович топлес та на підборах влаштувала відверту зйомку
0
Леді Гага відверто розповіла, як ставиться до чуток про те, що вона чоловік
0
Оксана Білозір розсекретила свої щомісячні доходи
0
Даша Астаф’єва наробила ніжних фото у гортензіях та розповіла, про що мовчить жінка
0
Що має зробити кожна родина перед похолоданням: енергетики опублікували інструкцію
0
Новий цікавий спосіб навчитися насолоджуватися життям від жителів Данії
0
Як відбілити емальовані каструлі за допомогою перекису водню
0
Як спробувати вирішити проблему, не жертвуючи нічним сном
0
Чотири помилки по відношенню до здоров’я припускається переважна кількість людей
0
Вісім способів відрізнити деменцію від природних вікових проблем
0
Лікарі попередили про шкідливі властивості популярних каш
0
Фатальні помилки під час сексу, через які партнер може втекти

Під час заняття сексом варто окрім задоволення себе і ...

Кардіолог назвав продукт для сніданку, якого слід уникати гіпертонікам

Ваша дієта може відіграти величезну роль у різних умовах. ...

Оля Полякова зізналася за скільки готова переспати з Машею Єфросиніною

Оля Полякова не приховує, що за мільйон доларів готова ...