U-News » Авто-мото » Автомобілі-гіганти: найдовші моделі від відомих автовиробників
Всі новини

Автомобілі-гіганти: найдовші моделі від відомих автовиробників

До списку увійшли 45 автомобілів, які є найдовшими в історії своїх брендів. Габарити цих моделей вражають.

Автомобілі відрізняються один від одного не лише зовнішнім виглядом та характеристиками, а й розмірами. Фокус назве найдовші авто від відомих брендів.

Деякі автовиробники відомі завдяки випуску компактних моделей, які відмінно підходять для міських вулиць. Проте навіть серед них є "гіганти".

Найдовші автомобілі від відомих брендів:

1. Acura MDX

Довжина авто: 5039 мм

Кросовер Acura MDX четвертого покоління став найдовшим автомобілем в історії бренду. Це звання кілька років носив преміальний седан RLX.

2. Aston Martin DBX

Довжина авто: 5039 мм

Перший кросовер Aston Martin має таку ж довжину кузова, як і Acura MDX. Модель DBX входить до списку найшвидших сучасних кросоверів на планеті.

3. Audi A8 L Horch

Довжина авто: 5450 мм

Седан Audi A8 вражає своїми габаритами. Версія стандартної моделі з подовженою колісною базою досягає 5320 мм у довжину, але для тих, кому цього недостатньо, доступна модифікація Horch.

4. Bentley Mulsanne EWB

Довжина авто: 5825 мм

Виробник одних із найрозкішніших автомобілів у світі пропонував своїм клієнтам седан Mulsanne з подовженою колісною базою. Це дозволило забезпечити величезний простір для задніх пасажирів.

5. BMW 7 Series

Довжина авто: 5391 мм

BMW мають величезний досвід у будівництві розкішних автомобілів. Новий седан 7 Series є найдовшим із них.

6. Bugatti Royale

Довжина авто: 5918 мм

У минулому столітті Bugatti випускали не гіперкари, а одні з найрозкішніших автомобілів у світі. Однією з найбільш вражаючих моделей є седан Royale з неймовірно довгим капотом.

7. Buick Electra

Довжина авто: 5936 мм

Зараз Buick використовують ім'я Electra для свого нового електрокросоверу. У 70-х це ім'я носили розкішні моделі, які досягали завдовжки понад п'ять метрів.

8. Cadillac Fleetwood Seventy-Five

Довжина авто: 6406 мм

Cadillac Fleetwood Seventy-Five був представлений у 1971 році та одразу став одним із найдовших автомобілів у світі. Він більше нагадував лімузин, ніж звичайний седан.

9. Chevrolet Silverado HD

Довжина авто: 6756 мм

Chevrolet Silverado призначений для перевезення важких вантажів і може буксирувати великий робочий транспорт. Найбільшими версіями моделі, доступними для приватних клієнтів, є 2500HD та 3500HD.

10. Chrysler New Yorker

Довжина авто: 5717 мм

Виробник розкішних автомобілів був неймовірно популярним у США у 60-х та 70-х роках минулого сторіччя. Модель New Yorker з 1974 по 1978 рік була найдовшим авто в історії бренду.

11. Citroen DS Estate

Довжина авто: 5026 мм

Citroen DS є одним із найтехнологічніших автомобілів свого часу. Модель випускалася з кількома типами кузова, найдовшим з яких був універсал.

12. Dodge Royal Monaco Brougham Wagon

Довжина авто: 5827 мм

Зараз Dodge відомі завдяки своїм потужним маслкарам, які відсилають до культових моделей минулого сторіччя. У минулому бренд часто випускав і сімейні автомобілі, найбільшим з яких був універсал Royal Monaco Brougham Wagon.

13. Ferrari GTC4Lusso

Довжина авто: 4922 мм

Ferrari GTC4Lusso є розвитком моделі FF, яка орієнтована на сімейних клієнтів бренду. Ззаду є місце для дітей, але при цьому спортивний автомобіль все ще залишається дуже швидким.

14. Fiat Fullback Cross

Довжина авто: 5300 мм

Пікап Fiat Fullback Cross базується на базі Mitsubishi L200. Модель пропонує багато багажного простору та достатньо місця для пасажирів.

15. Ford F-Series Super Duty

Довжина авто: 6761 мм

Найпопулярніший пікап у світі також є одним із найбільших. Модифікація Super Duty досягає завдовжки понад 6,7 метра.

16. GMC Sierra HD

Довжина авто: 6759 мм

GMC Sierra заснований на пікапі Chevrolet Silverado і трохи більше свого "донора". Автомобіль має величезний багажний відсік.

17. Honda Ridgeline

Довжина авто: 5339 мм

Для ринку США Honda пропонують повнорозмірний пікап Ridgeline. Модель є найдовшою серед усього модельного ряду японського бренду.

18. Hummer EV

Довжина авто: 5507 мм

Під брендом Hummer було випущено кілька величезних позашляховиків. Найбільшим з них є нещодавно випущений електрокар GMC Hummer EV.

19. Hyundai Staria

Довжина авто: 5253 мм

Мінівен Hyundai Staria привертає увагу завдяки своєму незвичайному футуристичному дизайну. Також модель має багате оснащення і просторий салон.

20. Infiniti QX80

Довжина авто: 5339 мм

Infiniti QX80 побудований на тій же платформі, що й пікап Nissan Titan. Позашляховик пропонує високий рівень розкоші та стильний дизайн.

21. Jaguar XJ

Довжина авто: 5255 мм

Модель Jaguar XJ випускалася з 1968 до 2019 року. Останнє покоління седана пропонувалося з подовженою колісною базою, що давало ще більше місця заднім пасажирам.

22. Jeep Grand Wagoneer L

Довжина авто: 5758 мм

Найбільший позашляховик Jeep пропонується зі збільшеною колісною базою. Завдяки цьому модель стає ще просторішою всередині.

23. Kia Carnival

Довжина авто: 5165 мм

Мінівен Kia Carnival завоював репутацію дуже практичного автомобіля з просторим інтер'єром. Цього вдалося досягти завдяки значним габаритам.

24. Koenigsegg Gemera

Довжина авто: 4975 мм

Шведський виробник гіперкарів часто експериментує зі своїм модельним рядом. Koenigsegg Gemera є єдиним автомобілем в історії бренду, який має чотири посадкові місця.

25. Lamborghini Urus

Довжина авто: 5112 мм

Lamborghini Urus є одним із найшвидших кросоверів у світі. Крім цього, модель побила рекорд з довжини кузова, який раніше належав суперкару Centenario.

26. Lexus LS

Довжина авто: 5235 мм

У модельному ряду Lexus є кілька кросоверів та позашляховиків, але жоден з них не зрівняється за довжиною кузова з седаном LS. З кожним поколінням модель стає дедалі більшою.

27. Maserati Quattroporte

Довжина авто: 5262 мм

Найбільший седан Maserati пропонує не лише просторий інтер'єр, а й непогані характеристики. Автомобіль має спортивний характер, який цінують більшість власників моделі.

28. Mazda BT-50

Довжина авто: 5470 мм

Третє покоління пікапа Mazda BT-50 засноване на Isuzu D-Max. Автомобілі відрізняються дизайном та оснащенням.

29. McLaren Speedtail

Довжина авто: 5137 мм

Британський суперкар McLaren Speedtail має незвичайний зовнішній вигляд і неймовірні характеристики. Ззаду розташований довгий звис, що нагадує плавець.

30. Mercedes-Maybach S600 Pullman

Довжина авто: 6499 мм

Mercedes-Maybach Pullman є найбільш розкішною версією седана S-Class. Цю модель часто використовують президенти різних країн світу для своїх поїздок.

31. Mitsubishi Raider

Довжина авто: 5585 мм

З 2005 до 2009 року в США продавався повнорозмірний пікап Mitsubishi Raider. Модель відрізнялася агресивним дизайном і великими габаритами.

32. Nissan Titan

Довжина авто : 6208 мм

Величезний японський пікап Nissan Titan має попит у США. Версія XD CrewCab Pro-4X є найдовшою.

33. Opel 24/110

Довжина авто: 5400 мм

Opel 24/110 є одним з найрозкішніших автомобілів в історії німецького бренду. Досі жодна модель не змогла перевершити це авто за довжиною кузова.

34. Peugeot Landtrek

Довжина авто: 5390 мм

Peugeot Landtrek заснований на китайському пікапі Kaicene F70. Французький бренд розробив модель разом із Chanhan Automobile.

35. Plymouth Gran Fury

Довжина авто: 5751 мм

Американські універсали минулого століття вирізняються своїми вражаючими габаритами. Один із яскравих прикладів — Plymouth Gran Fury, який досягає завдовжки майже 6 метрів.

36. Pontiac Grand Safari

Довжина авто: 5875 мм

Величезний універсал Pontiac Grand Safari є неймовірно великим автомобілем навіть за мірками свого часу. У 1977 році модель навіть зробили трохи компактнішою.

37. Porsche Panamera Executive

Довжина авто: 5199 мм

Виробник спортивних автомобілів Porsche має широкий модельний ряд, який включає спорткари, суперкари, седани, універсали та кросовери. Рекордсменом з довжини кузова є седан зі збільшеною колісною базою Porsche Panamera Executive.

38. Ram Heavy Duty

Довжина авто : 6626 мм

Ram Heavy Duty є одним з найдовших пікапів, які пропонуються приватним клієнтам. Версії з подвійною кабіною пропонують не лише багато місця для задніх пасажирів, а й величезний багажний відсік.

39. Land Rover Range Rover

Довжина авто: 5252 мм

Британський виробник позашляховиків у 2021 році представив нове покоління моделі Range Rover. Автомобіль отримав не лише передові технології, а й звання найдовшого авто в історії бренду.

40. Renault Alaskan

Довжина авто: 5399 мм

Як і у випадку з Peugeot та Fiat, пікап Renault Alaskan заснований на базі іншого автомобіля. Цього разу "донором" став Nissan Navara.

41. Rolls-Royce Phantom Extended

Довжина авто: 6084 мм

Rolls-Royce Phantom восьмого покоління є величезним автомобілем, але навіть він поступається своєму попереднику. Сьоме покоління седана з подовженою колісною базою досягало завдовжки понад шість метрів.

42. Saab 9-7X

Довжина авто: 4907 мм

Перший кросовер в історії Saab з'явився у 2004 році. Це була найдовша модель бренду.

43. Toyota Tundra

Довжина авто: 6413 мм

Toyota Tundra пропонується у кількох модифікаціях. Версії SR та SR5 доступні з подвійною кабіною, завдяки чому пікап досягає в довжину майже 6,5 метра.

44. Volkswagen Grand California 680

Довжина авто: 6800 мм

Найдовший автомобіль у цьому списку – кемпер Volkswagen Grand California 680. Модель пропонує багато місця для пасажирів і призначена для подорожей.

45. Volvo S90 Excellence

Довжина авто: 5083 мм

Volvo випустили спеціальну версію розкішного седана S90 для китайських клієнтів. Автомобіль має просторий салон і пропонує багато місця для задніх пасажирів.

Читай U-News в Google News

Читають Коментують
Стало відомо, які продукти різко підвищують рівень цукру в крові
36 409
Робітники випадково відремонтували кухню не в тому будинку: як відреагувала господиня
17 854
Наречений скасував весілля через SMS коханої його 12-річній доньці: що вона написала
15 061
Мільйонер-жартівник склав заповіт, від якого плакало ціле місто
14 056
Російські пропагандисти вчергове зганьбилися, коли хотіли показати “кладовище знищеної української бронетехніки”
13 837
Чому навіть хороші й надійні чоловіки зраджують: психолог назвав 8 причин
12 573
Російська тенісистка люто відгамселила себе ракеткою по голові
11 021
Високий холестерин: ознаки в ногах вкажуть на небезпечний стан
10 769
"Навіть нічого не пила": телеведуча Барбір насмішила конфузом зі штанями
10 031
Які продукти не можна мити перед приготуванням та вживанням у їжу: шкідливо і навіть небезпечно
8 614
Знайдено простий спосіб запобігти розвитку високого артеріального тиску
8 193
Від холестерину і для довголіття: простий, але корисний фрукт
7 588
Названо продукти, які підвищують рівень «поганого» холестерину
7 142
30 днів на все про все: як ТЦК обмежує водійські права «ухилянтів»
0
Країни НАТО посилюють оборону, захищаючись від гібридних атак Росії
0
Борис Джонсон: Україні потрібно надати масштабний пакет допомоги на суму $500 мільярдів або навіть $1 трильйон
0
Колишня наречена Кличка розповіла, чому їхня донька не хоче ходити до школи в Європі
0
Таня Пренткович топлес та на підборах влаштувала відверту зйомку
0
Леді Гага відверто розповіла, як ставиться до чуток про те, що вона чоловік
0
Оксана Білозір розсекретила свої щомісячні доходи
0
Даша Астаф’єва наробила ніжних фото у гортензіях та розповіла, про що мовчить жінка
0
Що має зробити кожна родина перед похолоданням: енергетики опублікували інструкцію
0
Новий цікавий спосіб навчитися насолоджуватися життям від жителів Данії
0
Як відбілити емальовані каструлі за допомогою перекису водню
0
Як спробувати вирішити проблему, не жертвуючи нічним сном
0
Чотири помилки по відношенню до здоров’я припускається переважна кількість людей
0
Маша Єфросініна у глибокому декольте влаштувала відверту зйомку в центрі Києва

Українська ведуча Маша Єфросініна поділилась відвертим ...

Фатальні помилки під час сексу, через які партнер може втекти

Під час заняття сексом варто окрім задоволення себе і ...

Кардіолог назвав продукт для сніданку, якого слід уникати гіпертонікам

Ваша дієта може відіграти величезну роль у різних умовах. ...