Підшлункова залоза - це залоза, яка регулює наш вуглеводний і жировий обмін, вона також вимагає періодичної чистки, також і в якості профілактики.
Найзручніший час для здійснення чистки - це друга половина літа, початок осені. Перш ніж почати чистити підшлункову залозу, необхідно провести очищення печінки, потім місяць дати собі відпочити, і можна сміливо робити очищення підшлункової залози за допомогою народних засобів.
Для того, щоб провести очищення підшлункової залози і відновити її клітини, необхідно дуже багато пити рідини, що не менше трьох літрів рідини в день. В якості пиття підходить, джерельна, кринична або мінеральна вода. Також підійде і компот із сухофруктів. Однак, слід обмежити вживання рафінованого цукру, вистачить цукру, який міститься в компоті. З повсякденного меню слід виключити: жирне, копчене, смажене, ще масло, молоко, чай і каву.
У разі, коли ослаблена підшлункова залоза, і є порушення вмісту цукру в крові, проводиться чистка з використанням лаврового листа. У термос скласти 10 лаврових листочків, залити їх 300 мл окропу, закрити і залишити настоюватися протягом доби.
Після чого настій злити, приймати його по 50 грамів (максимум) за півгодини до їди. Як тільки настій закінчиться, беріться за наступну заздалегідь приготовлену порцію. Так приймаєте настій протягом двох тижнів.
Добре, якщо ви перед тим як почати пити цей настій, здасте аналіз крові, щоб відчути різницю в стані крові після лікування настоєм. Результати аналізів вам покажуть, які сприятливі зміни відбуваються у вашому організмі.