Ароматна пряна зелень завжди бажаний гість на столі. Щоб отримати достатню кількість кропу, якого вистачить і для літніх страв, і для заморозки на зиму, скористайтеся наступними порадами.
Ще один фактор, який не можна залишати поза увагою, – кислотність ґрунту.
Виростити пряну траву на надмірно кислотному або лужному ґрунті точно не вийде, тому подбайте про те, щоб рН ґрунту був нейтральним.
Відмінно себе зарекомендував у вирощуванні кропу так званий букетний спосіб, при якому в одну ямку кладеться 10-15 насінин.
Така зелень виглядає досить незвичайно, та й збирати її зручно – достатньо вирвати всю купку разом, не чекаючи появи парасольок, і можна застосовувати кріп на кухні.