Мічіко стверджує, що ця їжа багато поживними речовинами, такими як залізо, йод, калій, кальцій, магній та вітаміни групи В, С і К.
Дієтолог Мічіко Томіока переїхав з Японії до США в 1990-х роках. Тоді їй як емігрантці було вкрай непросто дістати деякі інгредієнти для страв, які вона знала та любила. Зокрема, жінка обожнює свій національний сніданок, в який входить коричневий рис, квасоля, "натто", "нукадзуке", посипані смаженим кунжутом та загорнуті в морські водорості, повідомляє Фокус.
Корисний сніданок
"Готую місо-суп та зелений чай ходжіча. Це цілющий, відновлювальний початок мого дня. Як дієтолог рекомендую його і своїм клієнтам", — розповідає Томіока, сертифікований дієтолог та експерт з довголіття.
Мічіко стверджує, що ця їжа багато поживними речовинами, такими як залізо, йод, калій, кальцій, магній та вітаміни групи В, С і К. Зокрема, коричневий рис, квасоля та морські водорості — джерело клітковини, а "натто" та "нукадзуке" багаті на пробіотики, корисні для здоров'я кишківника та травлення в цілому.
"Норі та зелений чай містять поліфеноли — природні сполуки, багаті на антиоксиданти, які допомагають боротися з хворобами та запаленнями, а також контролювати рівень цукру в крові", — пояснює експертка.
До того ж боби є хорошим джерелом білка та незамінних амінокислот, які також містяться в м'ясі, молочних продуктах або птиці.
Мічіко Томіока
Мічіко — сертифікований дієтолог та експерт з довголіття. Народилася і виросла в місті Нара (Японія). Її підхід зосереджується на рослинній дієті. Мічіко певний час працювала дієтологом у реабілітаційних центрах. Вона активно веде свій блог в Instagram, де роздає поради та спілкується з підписниками.