Результати масштабних досліджень неприємно здивували: картопля фрі небезпечна для життя.
Регулярне вживання картоплі фрі (частіше двох разiв на тиждень) в два рази збільшує ризик передчасної смерті.
Від фаст-фуду товстіють — це загальновідомий факт. Однак мало хто замислюється, чому саме шкідливо таке харчування.
Нещодавно в науковому журналі The American Journal of Clinical Nutrition були оприлюднені невтішні результати масштабного дослідження, в якому взяло участь 4 500 осіб.
За рахунок величезної кількості олії, що міститься в картоплі фрі, цей продукт є бомбою уповільненої дії. Він накопичує в організмі людини велику кількість канцерогенів, які мають негативний вплив на серцево-судинну систему.
Регулярне вживання картоплі фрі збільшує можливість виникнення тромбів, які найчастіше призводять до інфаркту та інсульту.