U-News » Здоров'я » Як збільшити розмір грудей у домашніх умовах народними засобами: швидко і без операцій
Всі новини

Як збільшити розмір грудей у домашніх умовах народними засобами: швидко і без операцій

Гарне декольте робить жінку впевненішою в собі. Але як бути тим, кого природа не наділила пишними формами? Лягати під ніж хірурга чи, можливо, збільшити груди природним шляхом? Розповідаємо, як збільшити груди в домашніх умовах.

Збільшення грудей природним шляхом можливе за деяких умов:

  • набір ваги (за рахунок збільшення жирової тканини);
  • гормональні зміни (приймання гормональних препаратів, вагітність).

Але в цьому разі результат не відрізняється довговічністю. Одразу після схудення чи закінчення вигодовування груди повернуться до свого колишнього розміру, ще й можуть отримати обвисання або розтяжки.

Чи можна збільшити груди природним шляхом, тобто без операцій? Таке можливо, але потрібно знати, що і як робити. Розглянемо кілька ефективних способів. Однак варто зауважити, що лише в комплексі ці методи допоможуть отримати бажаний результат.

Як збільшити груди: вправи

У виданні India.com розповідають про вправи, які спеціалісти вважають найефективнішими для збільшення розміру грудей. Фізичні вправи вважаються найкращим способом збільшити груди природним шляхом. Як бонус, заняття спортом зроблять вас бадьорішими і здоровішими. Головна умова – націлити свою увагу на грудні м'язи. Вони розташовані безпосередньо на груднині і під грудьми. Тренування цих м'язів робить їх пружнішими. А найкраще те, що ви можете виконувати всі вправи для збільшення грудей вдома.

Планка

Ця вправа чудово підходить для всього тіла. Як її виконувати? Ляжте на живіт, а потім підіпріться, утримуючи вагу тіла на руках і пальцях ніг. Вам доведеться тримати зігнуту руку прямо під плечима, а тіло – прямим. Спочатку затримайтеся в цьому положенні протягом двох хвилин, потім збільште час.

Віджимання

Це ще одна хороша вправа для грудей. Прийміть положення як у попередній вправі, обіпершись долонями та пальцями ніг у землю. Ваші руки мають бути прямо під вашими плечима. Тримаючи спину прямо, опустіть тіло так, щоб торкнутися підлоги, а потім відштовхніться назад. Це одне віджимання. Зробіть 5 підходів по три віджимання. Щоб точно задіяти м’язи грудей, тримайте долоні ширше плечей.

Жим від стіни

Встаньте перед голою стіною та покладіть долоні на неї на рівні плечей. Тепер, зігнувши лікті, нахиліться до стіни, поки підборіддя/грудна клітка не торкнеться стіни. Затримайтеся в цьому положенні на дві-три секунди, а потім відсуньтеся. Спина під час цієї вправи повинна бути прямою. Зробіть 5 підходів по 3 жими від стіни.

Жим від грудей

Ляжте спиною на підлогу або на похилу лаву. В кожній руці тримайте по гантелі. Підніміть їх над грудьми, випрямивши руки. Повільно опустіть гантелі у вихідне положення. Зробіть три підходи по 10-12 жимів від грудей.

Що потрібно їсти, щоб збільшити груди: перелік продуктів

Їжа, яку ви споживаєте, безпосередньо впливає на ваш організм. Якщо ви їсте багато нездорової їжі, це відобразиться на вашому здоров’ї та шкірі. Споживання певних поживних речовин підтримуватиме загальний стан ваших грудей.
Згідно з дослідженнями, низький рівень гормону естрогену у жінок може призвести до зменшення грудей. Естроген – це гормон, який виробляє ваше тіло під час статевого дозрівання для розвитку жіночої репродуктивної системи та вторинних статевих ознак, як-от груди. Ви можете їсти продукти, багаті фітоестрогеном або рослинним естрогеном, який, як кажуть, збільшує розмір грудей.
Кеш'ю, фенхель, коричневий рис, насіння кунжуту, морква, сливи, біле вино, овес, огірок і зелений чай – це деякі продукти, багаті фітоестрогенами. Пажитник також містить велику кількість фітоестрогену. Ще краще – їжте паростки пажитника.

Що ще їсти для збільшення грудей:

  • продукти, які містять багато білка – вживайте частіше курячу грудку, білу рибу, морепродукти, пийте молоко й липовий чай;
  • капуста – цей корисний і смачний овоч допомагає покращити зростання грудей до 18-річного віку;
  • соя – за рахунок підвищенного вмісту фітоестрогену вона допомагає збільшувати розмір грудей, ви можете вживати її у вигляді соєвого м'яса чи молока;
  • зелень – додайте до свого раціону кріп, петрушку, фенхель, листя салату, кінзу (додатково вона також підвищить еластичність шкіри);
  • горіхи з медом – у горіхах містяться корисні олії, а також фітоестрогени;
  • куркума – ця насичена спеція робить жіночі груди більшими, східні красуні їдять одну чайну ложку куркуми тричі на день перед їжею, запиваючи спецію молоком.

Ще один спосіб зробити ваші груди більшими – споживати вітамін С, який допоможе відновити колаген. Колаген – це білок, який надає грудям форму та утримує їх. Отже, зміцнюючи колаген, ви отримаєте пружніші груди.

Як можна збільшити груди в домашніх умовах: настої

Одним із бабусиних засобів збільшення груди без операцій в домашніх умовах є використання спеціальних настоянок. Для їх виготовлення обов'язково беруть трави з високим вмістом фітоестрогену або ті рослини, які посилюють кровотік:
  • Злаковий коктейль – візьміть одну столову ложку вівса, кукурудзи, проса і ячменю, залийте 0,5 л води. Варіть на середньому вогні до м'якості злаків, процідіть відвар і поставте до прохолодного місця. Пити потрібно щодня по 2-3 ковтки перед їжею.
  • Хмільний настій – у шишках хмелю багато фітоестрогенів, які також допомагають активувати природний естроген жінки. Візьміть склянку окропу і 1 ст. л хмелю, дайте постояти настоянці в термосі впродовж 8 годин, а потім вживайте невеликими порціями за 40 хвилин до їжі.
  • Настоянка з материнки – для приготування вам знадобляться 5 ст. л материнки і 500 мл окропу. Настоювати рідину 5 годин, а потім випивати по пів склянки двічі на день перед їжею.
  • Суничний чай – підійде свіже суничне листя, яке потрібно добре промити і покласти в чайник для заварювання. Залийте їх окропом і настоюйте 10 хвилин. Смачним напоєм можна насолоджуватися кілька разів на день після їжі, для посилення ефекту додайте молоко.

Зверніть увагу, що вживати настоянки можна лише після того, як ви впевнитеся в їхній безпеці для вашого організму. Обов'язково проконсультуйтеся з лікарем.

Як збільшити груди без операцій у домашніх умовах: компреси

Вплив компресів на розмір грудей легко пояснити – вони посилюють кровотік у тканинах молочних залоз, забезпечують приплив лімфи. Що більше рідини надходить у груди, то більшими вони здаються. Єдиний недолік компресів полягає в тому, що їх потрібно застосовувати регулярно, адже їхня ефективність швидкоплинна. Ось кілька варіантів компресів:
  • компрес із рисової каші – відваріть рисову кашу і остудіть її до приємної температури, накладіть компрес на груди і залиште на ніч, вранці змийте і нанесіть на шкіру живильний крем;
  • компрес із блакитної глини – розімніть блакитну глину і накладіть на груди, компрес залишають на ніч, а вранці змивають і зволожують кремом;
  • компрес з ефірними оліями – візьміть рівні пропорції ефірних олій герані, мигдалю, іланг-ілангу, змішайте, нанесіть суміш на тканину та прикладіть на груди, залиште на ніч, вранці зніміть тканину і видаліть залишки олій ватним диском.

Ще декілька дієвих способів для збільшення грудей у домашніх умовах

Додатково ви можете звернути увагу на такі способи:
  1. Самомасаж грудей – це допоможе покращити кровообіг у грудях і сприятиме загальному здоров'ю. Для цього спочатку нанесіть на груди невелику кількість будь-якої олії або крему для шкіри. Втирати їх потрібно круговими рухами, рухаючись із зовнішнього боку до середини тіла. Масажувати груди потрібно щодня щонайменше 15 хвилин.
  2. Гарна постава – повірте, що хороша постава змінить розмір грудей. Виконуйте вправи для зміцнення спини та підтримки правильної постави. Це допоможе вам збільшити груди.
  3. Носіть правильний бюстгальтер – значною мірою він допоможе сформувати ваші груди. Якщо ви не носите свого розміру, ваші груди обвисають.

Особливо важливо носити бюстгальтер правильного розміру в період статевого дозрівання, щоб сприяти правильному гростанню грудей. У правильно підібраному бюстгальтері ви почуватиметеся впевненіше, а ваші груди матимуть чудовий вигляд. Також він забезпечить належну підтримку та комфорт вашим грудям.

ТСН

Читай U-News в Google News

Читають Коментують
Ідеальна помста: жінку, яка зруйнувала чужу сім’ю, висміяли на великому банері
26 138
Дівчина знайшла кумедний спосіб повідомити стать майбутньої дитини
24 724
Мережу розсмішив "потужний донат" Тищенка
21 374
Жінку через зовнішність не впустили до літака: який вигляд вона має
20 540
Названо небезпечну ознаку високого тиску, яку багато ігнорують
15 827
Кардіологом названо один із найпростіших способів покращити здоров’я серця
11 931
Популярний продукт назвали причиною високого цукру в крові
11 584
Чоловік показав бургер 1995 року, який непідвладний часу: як він виглядає
10 803
Лікар назвав чотири ознаки на шкірі, які свідчать, що ви вживаєте надто багато алкоголю
9 423
Хворий кишківник: шість ознак проблем з головним органом довголіття
8 918
Квадробери заполонили Україну: хто ці люди в масках тварин і з хвостами
7 766
Волинянин знайшов гриб-гігант вагою понад 1 кг
7 566
Наречений із нареченою побилися одразу після весілля та були заарештовані
6 958
Як зрозуміти, що автомобіль скоро зламається: експерт дав відповідь
0
"Шоколадна ліана": на ділянці жителя Рівненщини плодоносить субтропічна рослина
0
Обріжте аґрус так - і наступного року врожай потроїться: хитрість досвідчених дачників
0
Навіщо сіяти гречку на городі: досвідчені агрономи знають
0
Пилова буря накрила Дніпро, Харків та Полтаву
0
Росіяни обстріляли своїх же військових при спробі здатися в полон на Курахівському напрямку
0
Наче десь в Африці: окупований Донецьк накрило стихійне лихо
0
У Гарварді назвали два найшкідливіші продукти для здоров’я
0
25-річну жінку з діабетом 1 типу вперше у світі вилікували за допомогою стовбурових клітин
0
Європою і США шириться вірус, від якого немає ліків. Його переносять комарі
0
Стару монету можна продати за великі гроші: за яку заплатять майже 20 тисяч
0
Постійно гладить принца — експерт з мови тіла пояснив поведінку Меган Маркл
0
Місяць дасть шанс розбагатіти. Що обіцяє астрологічний прогноз на 30 вересня
0
6 типів сексуальності. Як відрізнити демісексуала від сапіосексуала або пансексуала і що це означає

Сексолог і ведуча реаліті Екси на Новому каналі Наталія ...

Як зберігати яйця – тупим кінцем вгору чи вниз

Найчастіше люди кладуть яйця у відсік холодильника так, як ...

Медики назвали двадцять ознак дисбалансу гормонів в організмі жінки

Лікарі перерахували 20 ознак, що вказують на дисбаланс ...