U-News » press release » 8 переваг кондиціонерів з інверторами
Всі новини

8 переваг кондиціонерів з інверторами


інверторні кондиціонери

Ви, напевно, помітили, що сьогодні в багатьох побутових приладах використовують інвертори, чи то пральні машини, чи холодильники.

Інвертори - це пристрої, що перетворюють частоту. У кондиціонерах інвертори керують компресором, узгоджуючи потужність охолодження приладу з потужністю живлення.

Кондиціонери з інверторами доступні на ринку вже кілька років і є частиною зусиль зі створення більш ефективних систем опалення та охолодження.

Чи існує інша модель без інвертора?

667942a76a3cb.webp

Як експерти в галузі кондиціонування повітря у Львові, ми зібрали 8 причин, за якими вам варто позбутися старого кондиціонера і перейти на систему з інвертором.

Інвертори для кондиціонерів: чому вони є значним покращенням

Сучасна інверторна технологія змінює принцип роботи компресора кондиціонера, що покращує роботу системи кондиціонування в багатьох відношеннях.

У звичайних системах кондиціонування повітря компресор виконує дві функції: Увімкнення і Вимкнення. Коли ви задаєте температуру за допомогою термостата, активується двигун, компресор вмикається і працює на повну потужність до досягнення заданої температури. Потім він вимикається доти, доки температура не зміниться, після чого знову вмикається і починає процес.

В інверторному кондиціонері компресор вмикається і вимикається плавно, а не просто вмикається і вимикається. Тому, коли ви встановлюєте задану температуру, двигун вмикається поступово, дозволяючи компресору охолоджувати приміщення. Коли заданої температури досягнуто, двигун сповільнюється, але не зупиняється, даючи змогу компресору підтримувати задану температуру, а не постійно вмикатися й вимикатися.

Уявіть, що компресор - це педалі вашого автомобіля, а ваша нога - двигун.

667942b6f060d.webp

Кондиціонер без інвертора означає, що кожного разу, коли ви хочете прискоритися, вам доводиться опускати ногу і гальмувати, щоб зупинитися. Це більш шумно, менш ефективно і швидше зношує автомобіль.

Кондиціонер з інвертором - це все одно що повільно знімати ногу з педалі газу і постійно натискати на педаль газу і гальма для підтримки швидкості.

Ще один крок вперед: Постійні старти і зупинки не корисні для вашого автомобіля, так само як і для системи кондиціонування. Навіть якщо ви не можете уникнути заторів, ви можете придбати інвертор, щоб запобігти постійному запуску і зупинці двигуна компресора.

Деякі оновлення необов'язкові, як, наприклад, розкішні колеса для вашого автомобіля. Інші необхідні, наприклад, високоякісні гальмівні колодки. Перехід з неінверторного на інверторний блок - це як гальмівні колодки: необхідна модернізація для забезпечення доступного, ефективного та екологічного кондиціонування.

667942ee6166a.webp

Перейдіть на інверторну систему, щоб отримати ці 8 переваг

1. Економічність

Інверторні кондиціонери можуть коштувати трохи дорожче спочатку, але в довгостроковій перспективі ви заощадите більше. Це пов'язано з тим, що вашому кондиціонеру не потрібно працювати на повну потужність щоразу, коли ви його використовуєте. Більшу частину часу він буде підтримувати температуру, а не наганяти її, що призведе до зниження енергоспоживання і зменшення рахунків за електроенергію. Кондиціонер з інвертором може знизити споживання енергії на 40 % порівняно зі стандартною моделлю кондиціонера без інвертора, що призведе до економії електроенергії та зниження експлуатаційних витрат. Будучи надійними і сучасними системами, інверторні кондиціонери також вимагають меншого обслуговування, ніж звичайні кондиціонери, які більш схильні до збоїв і поломок.

2. Дбайливе ставлення до навколишнього середовища

Системи кондиціонування повітря завжди були практичними, але не завжди були екологічними. На щастя, індустрія опалення та кондиціонування досягла великих успіхів у вдосконаленні своєї продукції, інвестуючи в менш шкідливі холодоагенти та впроваджуючи інверторні технології. Інвертори безпечні для навколишнього середовища, тому що вони гарантують, що ваша система споживає менше енергії. Більш низьке споживання енергії також означає менший викид парникових газів (CO2) в атмосферу. Додайте до цього використання найбільш озонобезпечних холодоагентів R410a та R32, і системи кондиціонування стануть більш екологічними, ніж будь-коли раніше. Такі авторитетні компанії, як Daikin і Panasonic, продовжують працювати над більш екологічними вдосконаленнями, але системи UPS можуть допомогти вашому будинку зробити подальші кроки зі скорочення викидів вуглекислого газу.

3. Найплавніше охолодження

Інверторна технологія забезпечує м'який потік повітря, а не жене його до вас з великою швидкістю. Інверторні кондиціонери також допомагають підтримувати постійну температуру в приміщенні і не так сильно шумлять, оскільки їм не потрібно постійно вмикатися і вимикатися. Якщо ви хочете, щоб ваша спліт-система в Блекберні або кондиціонер у Данденонзі охолоджували повітря плавно, без перепадів температури, варто вибрати інверторний прилад.

4. Більш швидке та ефективне охолодження

Ви можете подумати, що змінна швидкість інверторного кондиціонера уповільнює його роботу, але насправді все навпаки. Змінна швидкість компресора дає змогу йому швидше охолоджувати приміщення, оскільки інвертор дає змогу двигуну компресора працювати на ще вищ их обертах. Коли система працює, їй не потрібно постійно зупинятися і запускатися, тому вона може швидко реагувати на зміни температури в приміщенні.

5. Набагато тихіша робота

Є дві основні причини, через які інверторні системи працюють набагато тихіше, ніж звичайні кондиціонери. По-перше, ці системи зазвичай працюють у режимі підтримки температури, що означає, що двигун компресора працює повільно. Що нижча швидкість обертання двигуна компресора, то тихіше працює система. На відміну від них, системи без контролю швидкості завжди працюють на фіксованій максимальній швидкості під час видування повітря, що призводить до гучнішої роботи. По-друге, системи кондиціонування без варіатора повинні постійно вмикатися і вимикатися, що викликає додатковий шум. Згадайте запуск двигуна автомобіля або дзижчання старого комп'ютера під час першого завантаження. Вмикаючись і не вимикаючись, інверторні системи усувають більшу частину шуму, зазвичай пов'язаного з системами кондиціонування повітря.

6. Хороший сон

Тихіший кондиціонер у спальні допоможе вам добре виспатися, але відсутність шуму - не єдина перевага інвертора перед сном. Ці системи також підтримують постійну температуру в кімнаті, а значить, вам не доведеться витягувати ковдру і відкидати її, якщо внутрішня температура коливається протягом ночі.

7. Кондиціонер з інвертором служить довше

Є проста причина, через яку інверторний кондиціонер прослужить довше, ніж стандартна модель. Інверторний кондиціонер значно знижує рівень шуму і вібрації і, як уже неодноразово згадувалося, не потребує вмикання і вимикання. Це дає змогу вашому кондиціонеру працювати набагато більш плавно, знижуючи знос кондиціонера і продовжуючи термін служби системи. Інверторна технологія також значно знижує ймовірність перепадів напруги і зменшує загальне споживання енергії. Таким чином, ваша система менш схильна до електричних поломок і створює в цілому більш безпечне середовище для побутової проводки.

8. Комбінуйте інверторний кондиціонер із сонячною енергією, щоб отримати ще більше переваг!

Основними перевагами інверторів є зниження рахунків за електрику, підвищення енергоефективності, зниження енергоспоживання та екологічність. Сонячна енергія також пропонує всі ці переваги. Якщо у вас є сонячні панелі або ви плануєте інвестувати в сонячну енергію, купівля інверторної системи не буде зайвою. Поєднання сонячних панелей та інверторів - це найекологічніша, найенергоефективніша та найдоступніша система кондиціонування!

Чи є в інверторної технології недоліки?

Як і будь-яка передова технологія, інверторна система кондиціонування повітря дорожча в придбанні та може спричинити більш високі експлуатаційні витрати. Крім цих недоліків, ваша нова система матиме тільки переваги!

Різні типи інверторів і сумісні системи

Існує безліч різних типів інверторних технологій, включаючи :

  • Twin Inverter/Dual Inverter: Для ще більш швидкого і точного охолодження.
  • Технологія Twin Inverter: вища швидкість і точність охолодження, збільшений термін служби конденсатора і компресора, додаткове зниження вібрації і шуму.

Інші інверторні технології включають варіанти, що автоматично підлаштовуються під рівень вологості, і варіанти, що пропонують більш широкий діапазон температур для різних кліматичних зон. Ви можете бути впевнені, що наша команда запропонує найкращу інверторну систему для клімату Мельбурна.

Читай U-News в Google News

Читають Коментують
Стало відомо, які продукти різко підвищують рівень цукру в крові
36 063
Олена Кравець розповіла про тривалу боротьбу з важкою хворобою
14 965
Мільйонер-жартівник склав заповіт, від якого плакало ціле місто
13 637
Робітники випадково відремонтували кухню не в тому будинку: як відреагувала господиня
13 065
Чому навіть хороші й надійні чоловіки зраджують: психолог назвав 8 причин
12 361
Три подруги побилися на весіллі за букет нареченої: відео курйозного моменту
11 757
Російська тенісистка люто відгамселила себе ракеткою по голові
10 851
Високий холестерин: ознаки в ногах вкажуть на небезпечний стан
10 523
"Навіть нічого не пила": телеведуча Барбір насмішила конфузом зі штанями
9 809
Лікар назвав три продукти, які отруюють кишківник
8 722
Які продукти не можна мити перед приготуванням та вживанням у їжу: шкідливо і навіть небезпечно
8 385
5 продуктів, багатих магнієм, для зниження тиску природним шляхом
8 354
Знайдено простий спосіб запобігти розвитку високого артеріального тиску
7 995
Борис Джонсон: Україні потрібно надати масштабний пакет допомоги на суму $500 мільярдів або навіть $1 трильйон
0
Колишня наречена Кличка розповіла, чому їхня донька не хоче ходити до школи в Європі
0
Таня Пренткович топлес та на підборах влаштувала відверту зйомку
0
Леді Гага відверто розповіла, як ставиться до чуток про те, що вона чоловік
0
Оксана Білозір розсекретила свої щомісячні доходи
0
Даша Астаф’єва наробила ніжних фото у гортензіях та розповіла, про що мовчить жінка
0
Що має зробити кожна родина перед похолоданням: енергетики опублікували інструкцію
0
Новий цікавий спосіб навчитися насолоджуватися життям від жителів Данії
0
Як відбілити емальовані каструлі за допомогою перекису водню
0
Як спробувати вирішити проблему, не жертвуючи нічним сном
0
Чотири помилки по відношенню до здоров’я припускається переважна кількість людей
0
Вісім способів відрізнити деменцію від природних вікових проблем
0
Лікарі попередили про шкідливі властивості популярних каш
0
Маша Єфросініна у глибокому декольте влаштувала відверту зйомку в центрі Києва

Українська ведуча Маша Єфросініна поділилась відвертим ...

Фатальні помилки під час сексу, через які партнер може втекти

Під час заняття сексом варто окрім задоволення себе і ...

Кардіолог назвав продукт для сніданку, якого слід уникати гіпертонікам

Ваша дієта може відіграти величезну роль у різних умовах. ...