U-News » Курйози » Російського "воєнкора" змусили вибачатися за тіктокерів-кадирівців: в мережу потрапило відео
Всі новини

Російського "воєнкора" змусили вибачатися за тіктокерів-кадирівців: в мережу потрапило відео

Так званий російський "воєнкор" Володимир Романов раптово виступив із критикою кадировців із підрозділу "Ахмат", заявивши, що на кордоні з Україною в Бєлгородській області РФ вони ховаються за спинами строковиків, знімаючи ролики для ТікТок.

Кадировцям це дуже не сподобалося і вони почали розшукувати росіянина для розмови, повідомляє Обоз.юа.

"Розмова", зважаючи на все, вийшла переконливою: менш ніж через два дні потму Романов записав відео з вибаченнями. На це звернув увагу блогер Фашик Донецький.

Так, відео із випадом у бік кадировців Романов опублікував у своєму Telegram-каналі 5 липня. Розповідаючи про "розстановку підрозділу "Ахмат" на Північному напрямку", він, крім іншого, заявив, що кадировці знімають "героїчні" ролики, ховаючись за спинами солдатів-строковиків.

"У Бєлгородській області, на кордоні з Харківською, ось прямо на кордоні, у нас стоять строковики, така реальність. Тіктокери стоять за ними, а строковикиу нас – попереду. Командує, я нагадую, цією епопеєю Лапін, Лапін це у нас автор переправ через Сіверський Донець у 2022 році, ми всі пам'ятаємо цю техніку (тоді українські воїни спалили кілька десятків одиниць російської бронетехніки. – Ред.)", – заявив "воєнкор".

Однак кадировці славляться не тільки любов'ю до зняття відеороликів про себе, коханих, але й підвищеною чутливістю до образ. Тому не дивно, що практично відразу вони оголосили на Романова "полювання". Вже 6 липня у російських Z-пабликах з'явилися повідомлення, що повідомляють, що "чеченці шукають воєнкора Романова, щоб спитати його за слова".

Пошуки виявилися успішними: до пропагандиста кадировці доїхали набагато швидше, ніж вони діставалися Ростовської області під час незавершеного "походу на Москву" у виконанні "вагнерівців" влітку минулого року. Туди, нагадаємо, браві "вояки" Рамзана Кадирова так і не доїхали до самого завершення заколоту.

Вночі 7 липня, після "розмови" з кадировцями, Романов опублікував відео, на якому він у розташуванні "Ахмата" протягом 5 хвилин вибачається перед ними. Біля росіянина, мабуть, для того, аби "надихнути" "воєнкора", сидить людина у військовій формі та із закритим обличчям.

Фрагмент цього "покаянного відео" також опублікував Фашик Донецький.

"Нещодавно я випустив відео, в якому дав свою суб'єктивну оцінку за станом справ у Харківській області, наговорив, що за підрозділами строковиків, що стоять на нулі, стоять.. дослівно було сказано "тіктокери". Не буду відмазуватися, мався на увазі підрозділ "Ахмат", – заявив пропагандист.

Зокрема, Романов дав зрозуміти, що "пояснювати" йому, що він бовкнув зайвого, взявся особисто "дорогий брат" Кадирова Апті Алаудінов.

"Сьогодні мав можливість поговорити з командиром підрозділу "Ахмат" Апті Ароновичем Алаудіновим. Також він запросив осіб, які організовують розстановку сил і засобів на напрямку, з чого мені стало зрозуміло – абсолютно зрозуміло – що разом, не за ними, а підрозділи "Ахмат" стоять разом із строковикамина нулі. Безпосередньо на лінії зіткнення. За що приношу перед вами та перед підрозділом "Ахмат" свої вибачення", – видав він.

У коментарях передплатники Романова подібним "камінґ-аутом" залишилися незадоволені. Дехто почав розписувати реальні "досягнення" кадировців у російській війні проти України.

"Наскільки мені відомо Ахмат відноситься до Росгвардії, типу антитерор. Ну і у них свої завдання, наприклад якщо хом'яки піднімуть бунт - у витрату", "У мене син терміновик, з вересня 2023 по лютий 2024 був на Білгородському кордоні на 0 і там" Ахмат" були за ними, у квітні був на Курському кордоні, ось там "Ахмат" були з ними, але там не був 0, подалі від кордону", "Вироди, на Антонівському мосту (Херсонська область. – Ред.) стільки пацанів полегло через них, просто жах! Як смаженим запахло – одразу втекли, без прикриття залишили", – пишуть коментатори.

Ще більше росіян наголошують на реальних причинах вибачень.

"Якось так Дон", "Прогнули чувака, а шкода, хоч хтось правду розповів", "Був колись один воїн у степу Новорсії. Звався Романов. Був..", "Ех Володимир Володимир, дісталися таки до вас, закрили", "Всі все зрозуміли і почули, якщо що і кожен зробив свої висновки. А причина вибачень ясна", "Короче чечени не воюють, а знімають тикток, ось що зрозуміло з усієї цієї історії", - зазначають росіяни.

Багато хто обурюється "привілейованістю" кадировців і тим, як вони регулярно принижують представників "титульної нації" в РФ.

"Ахмат-чай із присмаком приниження. Сумно це все, але не дивно. Коли на боці Чаю особисто президент, який дав їм владу над росіянами та повний карт-бланш на насильство, будь-хто вибачиться, якщо жити захоче. Чайне ярмо", "От так само і перед мігрантами вибачатися будемо, мігранти росіян пресують щодня, про росіян не говорять, скрізь Ахмат, "П*здец, ти ж сам бачив? П*здец, обробили, коротше, в результаті. цих тик-токерів стільки влади в країні? Чому це настільки привілейована нація? – "бунтують" представники "великої країни".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що окупанти виставили загороджувальні загони з кадировців на Харківщині. До такої поширеної в російській армії практиці російське командування вдалось у червні поточного року.

Також стало відомо, що в окупованих українських Бердянську та Мелітополі вони влаштували справжнє свавілля: викрадають дівчат, віджимають житло та бізнес.

Читай U-News в Google News

Читають Коментують
Стало відомо, які продукти різко підвищують рівень цукру в крові
36 159
Мільйонер-жартівник склав заповіт, від якого плакало ціле місто
13 753
Робітники випадково відремонтували кухню не в тому будинку: як відреагувала господиня
13 117
Російські пропагандисти вчергове зганьбилися, коли хотіли показати “кладовище знищеної української бронетехніки”
13 011
Чому навіть хороші й надійні чоловіки зраджують: психолог назвав 8 причин
12 408
Три подруги побилися на весіллі за букет нареченої: відео курйозного моменту
11 828
Російська тенісистка люто відгамселила себе ракеткою по голові
10 920
Високий холестерин: ознаки в ногах вкажуть на небезпечний стан
10 576
"Навіть нічого не пила": телеведуча Барбір насмішила конфузом зі штанями
9 894
Лікар назвав три продукти, які отруюють кишківник
8 770
Які продукти не можна мити перед приготуванням та вживанням у їжу: шкідливо і навіть небезпечно
8 435
Знайдено простий спосіб запобігти розвитку високого артеріального тиску
8 020
Від холестерину і для довголіття: простий, але корисний фрукт
7 440
Борис Джонсон: Україні потрібно надати масштабний пакет допомоги на суму $500 мільярдів або навіть $1 трильйон
0
Колишня наречена Кличка розповіла, чому їхня донька не хоче ходити до школи в Європі
0
Таня Пренткович топлес та на підборах влаштувала відверту зйомку
0
Леді Гага відверто розповіла, як ставиться до чуток про те, що вона чоловік
0
Оксана Білозір розсекретила свої щомісячні доходи
0
Даша Астаф’єва наробила ніжних фото у гортензіях та розповіла, про що мовчить жінка
0
Що має зробити кожна родина перед похолоданням: енергетики опублікували інструкцію
0
Новий цікавий спосіб навчитися насолоджуватися життям від жителів Данії
0
Як відбілити емальовані каструлі за допомогою перекису водню
0
Як спробувати вирішити проблему, не жертвуючи нічним сном
0
Чотири помилки по відношенню до здоров’я припускається переважна кількість людей
0
Вісім способів відрізнити деменцію від природних вікових проблем
0
Лікарі попередили про шкідливі властивості популярних каш
0
Маша Єфросініна у глибокому декольте влаштувала відверту зйомку в центрі Києва

Українська ведуча Маша Єфросініна поділилась відвертим ...

Фатальні помилки під час сексу, через які партнер може втекти

Під час заняття сексом варто окрім задоволення себе і ...

Кардіолог назвав продукт для сніданку, якого слід уникати гіпертонікам

Ваша дієта може відіграти величезну роль у різних умовах. ...