У ківі міститься висока кількість калію, тому його споживання корисне за деяких форм гіпертонії. Фрукт скорочує ризик розвитку онкологічних захворювань та зменшує ймовірність утворення тромбів.
Цінність ківі для здоров’я людини безперечна, але чистити фрукт — справа не швидка. Існує один простий спосіб прискорити цю процедуру. Більше не знадобиться ніж для того, щоб почистити ківі.
Як це зробити
Ківі кладуть у ємність глибше і заливають окропом. Фрукт у воді залишають на 30 секунд – не довше.
Після цього окріп зливають і одразу виливають у ємність з ківі холодну воду – чим холодніше, тим краще.
Після всіх маніпуляцій шкірку з фрукта можна зняти легко і просто, як шкірку з картоплі, звареної в мундирі.
Спосіб чудово підходить для тих випадків, коли необхідно зберегти цілісність фрукта, наприклад, для прикраси десертів або нарізки із фруктів.