U-News » Здоров'я » Чим полити заморожене м’ясо для прискорення розморожування та покращення смаку
Всі новини

Чим полити заморожене м’ясо для прискорення розморожування та покращення смаку

Заморозка м’яса – це спосіб, що дозволяє помітно продовжити термін зберігання. Проте проблема полягає в тому, що розморожування м’ясних шматочків займає чимало часу.

Якщо відмовитися від штучного прискорення процесу і не використовувати мікрохвильову піч, то чекати доводиться мінімум 6 годин.

А якщо м’ясний шматок є дуже великим, то на його відтавання може піти ціла доба. Однак є спосіб помітно прискорити розморожування м’яса, при цьому не відправляючи його в НВЧ-піч.

Так, продукт необхідно полити однією рідиною, яка з високою ймовірністю знайдеться у вашій кухонній шафці у скляній ємності.

Як обробити м’ясо

Як тільки ви дістали м’ясний продукт із морозильної камери і поклали його на тарілку, встановлену на кухонному столі, полийте заморожений шматок оцтом.

Об’єм рідини повинен бути невеликим, щоб не перетворити розморожування на маринування. Крім того, оцет можна змішати з водою у рівних пропорціях.

Просту процедуру можна здійснити і через пару годин після початку процесу розморожування м’яса. Пізно не буде: хитрість спрацює і в цьому випадку.

Результати процедури

За рахунок оцту відбудеться дуже швидкий перехід води із твердого стану в рідкий.

Прискорене танення льоду допоможе розморозити м’ясо набагато раніше, ніж планується.

Крім того, використання кислої рідини позитивно вплине на смак і консистенцію майбутньої страви: м’ясний продукт стане набагато апетитнішим, м’якшим і ніжнішим.

Читай U-News в Google News

Читають Коментують
Ескортниць приїхало в рази більше: економічний форум у Давосі поставив оригінальний рекорд
27 779
У Росії переписали підручник з історії: як пояснили війну в Україні
21 194
Стюардеси заклеїли рот 69-річній п'яній пасажирці: що вона утнула
21 144
У Сполучених Штатах планують депортувати мігрантів в СРСР
16 912
Жінка знайшла відео зі свого дитинства: як виявилось, наприкінці батьки забули зупинити запис
16 809
Чоловік повернувся додому із заробітків й потрапив на власний похорон: як це сталося
16 537
Розкрито секрет краси Шарліз Терон: що дозволяє акторці виглядати на 10 років молодшою
12 909
За 5 років мама тричі народила близнюків: лікарі кажуть, що це диво
12 098
Три можливих причини інсульту, про які багато людей не здогадуються
11 016
Жінка повернулася з відпочинку і знайшла у своїй валізі "непрошеного гостя"
10 829
Абонент недоступний: на які номери телефонів краще не відповідати і чому
10 312
Подружжя взялось за відновлення 135-річного будинку, а потім побачило, що під ним
10 130
Буданов відповів на вкиди про «загрозу для існування України» анекдотом
9 469
Розхламлення життя заради душевного спокою: фахівець розповів, як це зробити
0
Чи варто категорично відмовитись від цукру та нездорової їжі, пояснює лікарка
0
Вчені назвали просту гігієнічну процедуру, яка значно знижує ризик інсульту
0
Звичка, яка після 60 років допомагає зберегти здоровий мозок
0
Не без епатажних моментів: велика родина Девіда Бекхема вийшла в світ
0
Три знаки Зодіаку, яким варто бути обережнішими в лютому 2025 року
0
Росія вийшла на "плато": військовий експерт розповів про наявні можливості окупантів
0
Трамп висловився про контакти з РФ про авіакатастрофу у США
0
“Роснєфть” сплачує за гарем: в штаті державної компанії загін елітних ескортниць
0
Чому не слід одягати нашийник на кота: три причини від експертки
0
Як ефективно вивести мокриць із підвалу
0
Які прізвища давали лише дуже самовпевненим українцям: пошукайте в списку своє
0
Як відновити колір речей без дорогих порошків та гелів: перевірте цей спосіб
0
Синусит: причини виникнення, промивання мигдаликів для лікування та запис у Львові

  Синусит – це запалення придаткових пазух носа, яке може ...

Експерти розрахували ідеальну тривалість статевого акту для жінок

Датські експерти розрахували, яка ідеальна тривалість ...

Названо єдину річ, яка робить жінку найсексуальнішою та найпривабливішою для чоловіків

Найголовніший секрет жіночої привабливості та магнетизму – ...