U-News » Шоу-біз » Оля Цибульська розплакалася: Мені скидали фото загиблих людей, щоб я подивилася, чи це не батьки
Всі новини

Оля Цибульська розплакалася: Мені скидали фото загиблих людей, щоб я подивилася, чи це не батьки

Популярна співачка та телеведуча Оля Цибульська зізналася, що було для неї найжахливішим моментом у цій війні, а також пояснила, чому вона зовсім не має друзів.

Також поділилася своїми думками з приводу того, що таке національна ідея і чому не вірить в те, що це спрацює. А ще співачка, нарешті, поділилася, чому ненавидить свій образ “головної киці”. Про все це вона розповіла в інтерв’ю Олексію Суханову, передає Інформатор.

“Якийсь період я була заручницею свого образу. Він не те, що мені не подобався. він мені муляв. Але я була у такому стані, що до кінця не могла це усвідомити. Коли ти потрапляєш у велику індустрію і до кінця ще не віриш собі і в себе, ти ще дорослішаєш як людина тобі завжди здається, що стиліст може краще знати, як тебе вдягнути, піарник може знати краще, як себе подавати, на які запитання краще відповідати, а на які ні, а аранжувальник краще знати як загорнути пісню яку ти сама написала. І ти настільки не довіряєш власному авторитету і своєму я, що ти постійно прислухаєшся до зовнішніх вітрів. І ти граєш оцю роль, особливо коли вона спрацьовує, а вона спрацьовує.

Але ти губиш себе. В якийсь момент ти навіть не знаєш, як цього амплуа позбутися і ти боїшся його зняти, бо тобі здається, що якщо ти вийдеш до людей такою, якою є тебе не приймуть і вони спитають: “Хто це?” А час, до котрого ти ставишся, як до найдорожчої валюти й рахуєш, чомусь з самого дитинства, він для мене дорого коштує. Тому я періодично себе запитую: “Чому я так довго в це гралася і вірила в цю історію?” Тому мені було страшно зняти своє амплуа, але дівчинка подорослішала, напевно.

Потім життя змусило подорослішати нас всіх і сьогодні я повернулася до себе і мені здається, що це найпрекрасніша подорож і найцікавіший період мого життя. Я не люблю характеристику - “киця українського шоубізнесу”, тому що вона не відповідає моєму стану. В якийсь момент це амплуа почало мене просто вкурвлювати. Мене це не ранить до глибини душі, але я намагаюся пояснити, що це тільки пісня. Тому ці 3 хвилини 40 секунд я можу роздерти спину чи зіпсувати комусь капці. В цей момент я відчуваю себе кицею, але решту часу відчуваю себе просто жінкою. Зараз єдине слово з яким я можу себе ототожнити це - “українка”, - каже Оля Цибульська.

Ведучий довів свою співрозмовницю до сліз. Відповідаючи на питання, що для неї було найжахливішим у цій війні Оля згадала самий початок, коли її батьки опинилися в окупації й про них не було ніякої інформації.

“Найжахливіший момент для мене в цій війні був тоді, коли десять днів я думала, що мої батьки померли. Вони були в Ірпіні в окупації і у ту частину міста де вони жили не могли зайти наші військові та волонтери. На початку у нас був зв’язок. А потім ми вивозили сина з Києва, а їх не могла забрати, тому що всі мости були підірвані і цей розпач, коли ти не можеш врятувати своїх рідних і нічого не можеш зробити. В той момент я проклинала все: себе, бога.

Всі мені казали, що ніяк туди не можливо зайти, зв’язатися. Мені скидали фото загиблих людей, щоб я подивилася, чи це не батьки. Оце було найстрашніше. Я не хочу вдаватися в подробиці, тому що публічні люди не мають права про це говорити, бо до нас ще більше питань. Я не хочу ні з ким мірятися болем, бо мої батьки живі і слава богу. Коли я вперше після цього змогла їх обійняти я просто плакала і нічого не могла їм сказати. І вони так само плакали”, - згадує зі сльозами Оля.

Також співачка приголомшила ведучого своїм зізнанням про те, що вона ніколи не мала і досі не має друзів. У Олі навіть є пояснення цьому, але є відчуття, що у цій відповіді вона не була достатньо відвертою.

Я досі не знаю що таке дружба, бо у мене немає друзів. Є люди, котрих я дуже люблю і є люди, котрі мене називають другом, але я вважаю, що не вмію дружити і не навчилася цьому досі. В моєму ідеальному світі я маю пам’ятати день народження хом’ячка чи папуги свого друга. Я маю бути включена в життя людини, бо для мене це про глибокі стосунки. А в такому випадку мені в якийсь час має вистачити мудрості, сміливості і часу відсунути все в сторону і бути потрібною коли це потрібно. А мене може не бути в місті, я можу бути на гастролях і я відчуваю, що це трохи не та історія. Мені здається, що я даю недостатньо уваги у відповідь”, - вважає Оля.

Суханов традиційно поставив своїй гості питання, що таке для неї національна ідея і Цибульська виявилася хіба що не першою, котра не стала повторювати традиційних гасел і здивувала своєю відповіддю.

Тема національної ідеї, мені здається, сьогодні не працює. Кожен українець - це країна. І для мене важливіше знати, хто ти і заради чого ти, а ніж мати якийсь єдиний вигук який можна написати на плакаті й за яким можна рухати ціле суспільство. В час, коли люди перестали вірити в бога я не знаю, чи повірять люди в національну ідею. Вони мають вірити в себе і в Україну, в завтрашній день. Це, як на мене, працює найкраще”, - вважає Ольга Цибульська.

Читай U-News в Google News

Читають Коментують
Стало відомо, які продукти різко підвищують рівень цукру в крові
36 074
Олена Кравець розповіла про тривалу боротьбу з важкою хворобою
14 968
Мільйонер-жартівник склав заповіт, від якого плакало ціле місто
13 663
Робітники випадково відремонтували кухню не в тому будинку: як відреагувала господиня
13 089
Чому навіть хороші й надійні чоловіки зраджують: психолог назвав 8 причин
12 371
Три подруги побилися на весіллі за букет нареченої: відео курйозного моменту
11 804
Російська тенісистка люто відгамселила себе ракеткою по голові
10 897
Високий холестерин: ознаки в ногах вкажуть на небезпечний стан
10 531
"Навіть нічого не пила": телеведуча Барбір насмішила конфузом зі штанями
9 853
Лікар назвав три продукти, які отруюють кишківник
8 726
Які продукти не можна мити перед приготуванням та вживанням у їжу: шкідливо і навіть небезпечно
8 390
5 продуктів, багатих магнієм, для зниження тиску природним шляхом
8 361
Знайдено простий спосіб запобігти розвитку високого артеріального тиску
7 997
Борис Джонсон: Україні потрібно надати масштабний пакет допомоги на суму $500 мільярдів або навіть $1 трильйон
0
Колишня наречена Кличка розповіла, чому їхня донька не хоче ходити до школи в Європі
0
Таня Пренткович топлес та на підборах влаштувала відверту зйомку
0
Леді Гага відверто розповіла, як ставиться до чуток про те, що вона чоловік
0
Оксана Білозір розсекретила свої щомісячні доходи
0
Даша Астаф’єва наробила ніжних фото у гортензіях та розповіла, про що мовчить жінка
0
Що має зробити кожна родина перед похолоданням: енергетики опублікували інструкцію
0
Новий цікавий спосіб навчитися насолоджуватися життям від жителів Данії
0
Як відбілити емальовані каструлі за допомогою перекису водню
0
Як спробувати вирішити проблему, не жертвуючи нічним сном
0
Чотири помилки по відношенню до здоров’я припускається переважна кількість людей
0
Вісім способів відрізнити деменцію від природних вікових проблем
0
Лікарі попередили про шкідливі властивості популярних каш
0
XML error in File: https://panno4ka.net/rss.xml

XML error: at line 0