U-News » Здоров'я » Названо сім продуктів, які розкриють смак вашої кави по-новому
Всі новини

Названо сім продуктів, які розкриють смак вашої кави по-новому

Приготування вашої улюбленої кави може бути справжнім мистецтвом. І щоб напій повністю розкривав свої властивості і балував ваші смакові рецептори, можна додавати в нього цікаві інгредієнти.

РБК-Україна (проєкт Styler) розповідає про найкращі поєднання смаків у каві.

Кава з медом

Мед добре поєднується не лише з чаєм або теплим молоком. Мало хто знає, але цей продукт дуже добре смакує до кави. Він надає їй ніжного солодкуватого смаку та віддає свої корисні властивості.

Якщо ви надаєте перевагу натуральним підсолоджувачам, то можете сміливо додавати мед до своєї улюбленої кави. Почніть з невеликих порцій, щоб знайти ідеальний солодкий смак.

Лимон до кави

Традиційно ви, мабуть, чули лише про чай з лимоном. Проте цитрус добре розкриває смаки кави. Сік, скибочка або цедра лимона надають вашому напою освіжаючий смак і зменшують гіркоту.

Лимонний сік ще додатково може підкреслювати кислі нотки вашої кави. Тому експериментуйте з ним обережно.

Кава з морозивом

Як багато ви знаєте про приготування кави з морозивом? Цей напій ще називають глясе, що з французької означає "заморожений". І хоч зовні напій цілком буде схожим на капучино чи лате, проте ви спробуйте на смак.

Додавати морозиво до кави можна кількома способами. Ви можете покласти кульку на дно, а потім залити гарячим напоєм. Або спочатку налийте каву, а зверху покладіть морозиво. Будь-який з варіантів подарує відмінний смак вашому напою.

Кава з корицею

Додавання кориці до кави стало популярним задовго до тренду "кава з корицею в четвер". Ця спеція додає яскравого смаку і солоденького аромату каві. Крім цього кориця ще й має корисні властивості, як от зміцнення імунної системи.

Ви можете замочити в каві паличку кориці або потрусити вже змелений продукт.

Кардамон до кави

Ця спеція більш популярна в арабських культурах. Кардамон надає особливого смаку вашій каві. Напій насичується цитрусовими нотками, а також стає освіжаючим.

Кардамон краще додавати до кави у процесі приготування, щоб він повністю віддав всі свої властивості.

Кава зі згущеним молоком

Ще одним підсолоджувачем може стати згущене молоко. Воно надає каві солодкого смаку, зменшуючи гіркоту і кислий присмак. А ще згущене молоко зробить ваш напій ніжної кремової текстури.

Ви також можете використовувати згущене молоко, як замінник вершків. Проте цей продукт солодкий, тому обирайте пропорції собі до смаку.

Сіль до кави

Цей інгредієнт може стати досить несподіваним для кави. Проте сіль добре грає зі смаками і розкриває їх по-новому. Вона підкреслює солодкість кави, а також прибирає надмірну гіркоту.

Ви можете додати трохи солі під час приготування або притрусити вже готовий напій. Смак отримаєте цікавий із використанням будь-якого способу.

Читай U-News в Google News

Читають Коментують
Хлопець прийшов на весілля та випадково зустрів свого «двійника» 
57 939
Фото Зеленського з іноземними дипломатами стало мемом: найкращі жарти
23 955
Американка натиснула не ту кнопку і виграла мільйон доларів
23 533
Чоловік найняв приватного детектива, щоб викрити кохану на зраді, але вона обдурила його теж
23 051
Мама доручила чоловіку одягнути дитину: з того дня вона не може перестати сміятися
19 159
Чому краще зняти магніти з холодильника: народні прикмети та логічні пояснення
17 552
Жінка почула шум у будинку й несподівано "застукала" своїх 55-річних батьків
16 279
Ледве тримався на ногах: п'яний священник влаштував "незабутню" весільну церемонію
15 028
Які квіти не можна тримати вдома: 5 небезпечних рослин
13 666
Чоловік побудував невелике село для 16 дружин і 104 дітей
13 578
Жінка купила на розпродажі втрачену валізу й подумати не могла, що на неї чекає
13 550
"Вона нєрвна крикуха": Полякова знову висловилася про Кароль, а Тіна не змовчала у відповідь
11 412
Експерти вказали на п’ять найбільш непотрібних ліків в домашній аптечці
9 744
Ознаки інсульту: кардіолог назвав три симптоми, які з'являються за декілька днів до хвороби
0
Чому не можна садити поруч чорну, червону та білу смородину
0
Медики назвали три типи продуктів, які збільшують вісцеральний жир на животі
0
Фахівці вказали на ризики для здоров’я від надмірного вживання заморожених продуктів
0
Коли садити картоплю: найбільш сприятливі дні у березні, квітні та травні
0
Яку чергу обрати під час походу до магазину, щоб не зависнути біля каси
0
Турист виявив загадкові літери на своєму квитку: це стало причиною запізнення на рейс
0
Фон дер Ляєн представить план з переозброєння Європи
0
У сукні з мереживом і шубі: дівчина Леонардо Ді Капріо відвідала вечірку в стильному вбранні
0
Вчені повідомили, хто з чоловіків має більший ризик облисіти з віком
0
Названо 5 шкідливих видів сніданку, що здатні позбавити енергії на весь день
0
Потап відповів, чому виступає сам, а не з Настею Каменських
0
Чотири незвичайних способи застосування в побуті фольги від шоколадки
0
Лікарі вказали на 16 проблем зі здоров’ям, які найбільше стосуються жінок

Зарубіжні медики представили увазі 16 проблем зі здоров’ям, ...

Зварка оптичних волокон: технологія, переваги та особливості

  Оптоволокно – це основа сучасних телекомунікаційних ...

Навіщо перед приготуванням дряпати картоплю виделкою

Королевою святкового та повсякденного меню більшості ...