U-News » Суспільство » Назвно два типи жінок, які завжди привертають увагу чоловіків
Всі новини

Назвно два типи жінок, які завжди привертають увагу чоловіків

Загадка із загадок: століттями представниці прекрасної статі намагаються вивести для себе формулу жіночої привабливості. Які риси характеру, яка поведінка ваблять чоловіків, як магнітом?

Природно, скільки хлопців у світі — стільки й уподобань. Але все ж існує два типи жінок, які завжди подобалися і подобаються всім чоловікам. Що б вони там не казали і яких би денді з себе ні розігрували.

До речі, ви, напевно, помічали, як іноді трохи чи не всі хлопці на курсі в університеті закохані в одну дівчину. Або колеги на роботі задивляються тільки на одну жінку, при цьому — далеко не найкращу. «Що ж всі в них знаходять такого, чого немає в інших?» — ви задаєтеся питанням.

Швидше за все — нічого, крім того, що вони належать до одного з двох типів жінок, яких чоловіки вважають чарівними. Адже насправді кожен з них шукає споріднену душу, а не модель для виступу на подіумі.

У цій статті ми розповімо про два типи поведінки, які приваблюють чоловіків. І це не просто слова. Психологи довели експериментальним шляхом, що так все і є насправді!

Жінка-мати

Згідно з дослідженнями вчених, дівчата підсвідомо шукають у своїх партнерах риси свого батька (навіть якщо стосунки з ним і не склалися), а чоловіки — те, що нагадує їм про матір.

Це настільки глибоко закладено в підсвідомості, що тут ми собі не господарі. Швидше за все, тяжіння пов’язане з нашими дитячими спогадами. Адже було так затишно і спокійно поруч з мамою, чому б не повернути те неймовірне відчуття безпеки і безмежного щастя знову?

Іншими словами, наш ідеал відносин — родом з дитинства. Ми не можемо повернутися туди, тому тягнемося до всього, що викликає колишні емоції.

Ось чому чоловіків так притягує цей тип — жінка-мати. Ці дорослі і сильні хлопці десь в глибині душі залишаються маленькими і беззахисними хлопчиками. А значить — хочуть турботи, безумовної любові, тепла, смачних борщів і сирників (як у мами) і затишного будинку (теж — як у мами). І головне — щоб жінка дбала і любила дітей.

Не поспішайте зараховувати таких хлопців до маминих синочків. Це зовсім не те! Насправді мова йде про первісний інстинкт людини, коли перед нею було всього два завдання: вижити як вид і залишити після себе потомство. «А хто, як не мама, допоможе в цьому?!» — підказує підсвідомість.

Доктор Джой Бразерс стверджує, що практично всі чоловіки на підсвідомому рівні шукають риси своєї матері в партнерках.

Він пише: «Наші матері залишають такий глибокий слід у серці, що ми потім все життя шукаємо знайомі риси у тих жінках, яких обираємо. Доходить до того, що нас цікавлять навіть інтонація голосу, тип фігури, звички і почуття гумору, як у мами. Тому, якщо матері піклувалися про нас і ставилися з теплом і ніжністю — шукаємо таких же м’яких жінок. Якщо вони були сильними і вольовими — шукаємо партнера-товариша».

Матері справляють незабутній вплив на своїх синів: вони не тільки закладають в дітях образ майбутньої дружини, але своїми зауваженнями та коментарями продовжують впливати на вибір навіть тоді, коли ті стають дорослими.

Таким чином, якщо мати була ніжною і милою — чоловіки шукають ласкавих і милих дівчат. Адже вони такі ж, як мама! Така дівчина зможе створити атмосферу, яка буде нагадувати ту, що була в дитинстві.

І, навпаки: якщо мати була депресивною і її настрій змінювався п’ять разів в день, то сини виростають чоловіками, яких лякають любов і ніжність. Адже вони, з дитячого досвіду, можуть в одну секунду змінитися агресією чи байдужістю. З цієї причини такі хлопці можуть втікати від подруг, як тільки відчують тепло і турботу.

Жінка-друг

Чоловіки далеко не завжди шукають у жінці тільки фізичну привабливість і сексуальність. Досить часто їм потрібен друг, з яким запросто можна поговорити про все на світі, розповісти про начальника-самодура або піти на футбольний матч.

Так що жінки глибоко помиляються, коли кажуть, що чоловікам «тільки одне і треба». Ні, не всі хлопці хочуть красивих «барбі» з пропорціями 90-60-90. Багатьом потрібен справжній друг, з яким можна поділитися своїми думками та ідеями.

Ключ до міцних, здорових і довгострокових відносин в даному випадку — це володіння тими рисами характеру, які шукає чоловік.

Бути «другом», до речі, зовсім не виключає прекрасного інтиму, який ще більше зближує. Але на першому місці, звичайно, вміння слухати і підтримувати. Тобто — талант дружити.

Доктор Джон Готтман у книзі «7 принципів щасливого шлюбу, або Емоційний інтелект в любові» пише про те, що якщо ви і ваш чоловік вважаєте один одного кращими друзями — це дуже добра ознака. Адже глибока дружба є основою щасливого шлюбу.

Готтман пояснює, як повинна виглядати ця дружба:

«Дружба у шлюбі ґрунтується на взаємній повазі та радості від спілкування один з одним. Такі подружжя, як правило, добре знають один одного: що кому подобається, які в кого примхи і «таргани», як заспокоїти або розсмішити партнера. Подружжя-друзі дуже поважають один одного і виражають цю любов усім серцем і кожен день».

Читай U-News в Google News

Читають Коментують
Названо 7 основних помилок при вимірі тиску вдома
30 327
Знайшов 9 дружин і склав "секс-графік". Чоловік відмовився від моногамії, але нарвався на неочікувані проблеми
21 920
Хлопець, який за 15 тисяч доларів перетворився на собаку, зустрів друга іншої породи
18 505
Знайдено рослину, яка може значно знизити рівень цукру в крові після їжі
14 067
Кардіологом названо один із найпростіших способів покращити здоров’я серця
13 609
Навіщо деякі дачники розсипають соду навколо кущів і дерев
11 932
Медики назвали 5 ознак на руках, які говорять про проблеми із серцем
11 695
Авіакомпанія продовжує помилково приймати 101-річну жінку за дитину
11 462
Що буде після відмови від алкоголю: названо п’ять головних наслідків
11 208
Ледь не впала під стіл: російська телеведуча жорстко зганьбилася
11 198
Чоловік отримав "найкрутішу в світі роботу": чим він займатиметься
10 622
Чупакабра повернулась: на Рівненщині впіймали невідому істоту
8 183
Просили прикритися: жінок вигнали з літака через надто відвертий одяг
7 097
В страховці «Зелена картка» з 2025 року відбудуться зміни: що варто знати
0
Антирейтинг добрив, які шкодять часнику: дачникам на замітку
0
Що радять досвідчені городники садити після кабачків наступного року
0
Які сорти буряків підходять для підзимової посадки: рясний урожай буде забезпечений
0
Настя Каменських показалася з Потапом і висловилася про їхній шлюб
0
Назвно два типи жінок, які завжди привертають увагу чоловіків
0
"Жирна" ціль: українські прикордонники показали, як знищили гармату-гаубицю росіян
0
Катерина Бужинська зізналася, скільки заробляє під час війни і на чому економить
0
Шість несправностей в авто, які ніколи не варто лагодити самостійно
0
Названо 3 основні симптоми раку, які проявляються лише вранці
0
Скандальну експрикордонницю Плантовську обсміяли у мережі
0
«Золотого хлопчика Instagram» оголосили у розшук: що накоїла зірка соцмереж
0
57-річний Остап Ступка показав романтику у воді з молодою обраницею і зробив заяву про кохання
0
Як алкоголь змінює сприйняття жінок чоловіками

Більшість чоловіків, які коли-небудь вживали алкоголь, ...

Приберіть цей шкідливий сніданок зі свого раціону, і ваш стан значно покращиться

Сніданок кожної людини повинен бути смачний та головне ...

Як приготувати буряк без варіння за 5 хвилин

Щоб приготувати буряк без варіння, вам знадобиться ...