Вода з яблучним оцтом корисніша для здоров'я, ніж вода з лимоном.
Яблучний оцет - антибактеріальний засіб, який запобігає зростанню хвороботворних мікробів в організмі, запобігає накопиченню ліпосахаридів. Ці токсини, перебуваючи в кишечнику, провокують запальні процеси і можуть стати причиною серйозних захворювань шлунково-кишкового тракту.
Оцет розщеплює білки на їх складові частини - амінокислоти. Потрапляючи в організм, амінокислоти допомагають керувати гормонами стресу.
Яблучний оцет покращує травлення, нормалізує роботу кишечника і прискорює метаболізм. Якщо розбавити його в воді і приймати до їди, оцет допоможе запобігти печію і вирівняти pH-рівень в організмі.