При неправильному прийомі овочів людина ризикує своїм здоров’ям.
Деякі люди навіть не підозрюють, що у них непереносимість продуктів овочевого ряду, і при появі проблем зі здоров’ям шукають інші причини.
Тим часом, як розповів лікар Сергій В’ялов, головна небезпека для людей з алергією на овочі полягає в тому, що клітковина, що є в їхньому складі, просто не засвоюється організмом.
І якщо людина вживає в їжу велику кількість овочів, маленька проблема з поганим перетравленням з часом може перетворитися на серйозну хронічну недугу шлунка або кишківника.
Спеціаліст рекомендує людям з непереносимістю овочів збалансований баланс, а також не забувати про збереження водного балансу.
За його словами, достатня кількість рідини допомагає організму легше перетравлювати складні продукти і тим самим знижувати ризик розвитку захворювань.