Вживання цього продукту втричі збільшує ризик інсульту.
Здоров’я людини здебільшого залежить від способу його життя. У тому числі й від харчування. Учені назвали напій, який провокує руйнування мозку та призводить до інсульту.
Науковці уважно дослідили дані Фремінгемського дослідження серця та проаналізували вплив одного продукту на організми людей. Вони побачили, що його вживання принаймні раз на день втричі збільшує ризик інсульту.
Повідомляється, що спочатку людина помічає певні сигнали про втрату свідомості, після цього виникає оніміння. У цьому випадку без медичного втручання не обійтися.
Фахівці радять скоротити вживання напоїв, які містять у собі хімічні речовини. Це стосується здебільшого солодкої газованої та негазованої води, а також соків, у складі яких міститься підсолоджувач.
Саме ці продукти викликають у людини деменцію. Достатньо вживати близько 1 склянки на день таких продуктів регулярно і шанси на появу інсульту зростуть втричі. Те саме стосується й інших напоїв, у складі яких міститься цукор.