U-News » Суспільство » Похвала, букет від колеги чи відверта інтрижка: як змусити ревнувати чоловіків різних знаків Зодіаку
Всі новини

Похвала, букет від колеги чи відверта інтрижка: як змусити ревнувати чоловіків різних знаків Зодіаку

Не секрет, що будь-якій жінці буде приємно, якщо її трішки ревнують.

Ревнощі - одне з найсильніших почуттів людини. Багато людей роблять шалені вчинки, піддаючись своєму пориву та імпульсу, інформує Знай.

І хоч би якою була морально стійкою людина, змусити випробувати це почуття підвладно всім. Навіть якщо представник не є найбільш ревнивим чоловіком у світі, при спонтанній чи обдуманій дії жінки його можна перетворити на ревнивця. Астрологи радять як змусити ревнувати чоловіків різних знаків Зодіаку.

Овен

Його сила полягає у згустку енергії. На початку стосунків цих чоловіків цілком можна змусити ревнувати. Він буде достатнім, якщо побачить, як його жінка розмовляє з іншим представником чоловічої статі. Партнери всіляко почнуть приховувати свою ревнощі, віртуозно маскуючи її під маску байдужості. У тривалих стосунках у чоловіка можна викликати ревнощі, списавши флірт на кризу віку. А коли він почне переписувати своїй жінці факти зради, зішліться на бажання усамітнитися.

Телець

Ці чоловіки вважаються найпривабливішими, тому є шанс у жінок їх почати першими ревнувати. Але викликати у них ревнощі вкрай небезпечно, оскільки може жіночий план не спрацювати, і все повернутись з точністю навпаки. Вони здатні одразу розкусити, що задумала обраниця. Але якщо ж захотілося спробувати на смак його ревнощі, то найкраще похвалити близького друга, не занижуючи переваг свого обранця.

Близнюки

Дізнатися про ступінь його ревнощів досить просто, як і спокусити його. Для цього потрібно жінці у всій красі розігрувати таємничість, і приховувати всі місця, куди вона вирушає. А якщо чоловік дізнається, що в цій компанії разом з його жінкою були й інші представники чоловічої статі, то ревнощі не забаряться. Буря негативних емоцій для обраниці гарантована. І не факт, що жінку тепер у всьому не почне ревнивий чоловік контролювати.

Рак

Не слід цього чутливого та сентиментального чоловіка розводити на ревнощі. Це для жінки обернеться ударом у відповідь. Його душевні метання почнуть з часу катуватися настільки, що він не дасть спокою своїй другій половинці. А щоб його завести з половини обороту, достатньо, що ви у його присутності похваліть іншого чоловіка. І зробите це так, щоб було трохи зачеплене самолюбство свого партнера. І ревнощі зіграють у ньому, як вулкан, адже знак не переносять суперництво і тих, хто успішніший за нього.

Лев

З цими представниками треба бути дуже обережними. Ревнощі у яких може виявлятися лише з часом. На початку стосунків жінці потрібно дізнатися про переваги та уподобання свого чоловіка. А коли у представниці буде якийсь запас інформації, потрібно дізнатися про найтаємніші його комплекси. І при першій нагоді похваліть при своєму партнері успіхи його конкурента. Представники не зазнають того, що хтось став об'єктом уваги, крім них. Але з цією дією треба працювати обережно, бо замість ревнощів у ньому можна викликати розчарування у своїй обраниці.

Діва

Чоловіків краще не підштовхувати на провокацію, вони й самі на це знайдуть причину. І якщо жінка ідеально свого чоловіка доповнює, спробу викликати в нього ревнощі він розцінить, як бажання розлучитися. Якщо це вийшло спонтанно, то партнер не сприйме цього серйозно. Але тільки не потрібно перевіряти свій успіх на міцність, можна розбити своє щастя. А ось змусити ревнувати до іншого представника можна лише одним жадібним поглядом, кинутим його коханою жінкою у бік галантного кавалера.

Терези

Чоловіки-представники належать до великих власників, які ні з ким не захочуть ділити свою жінку. Тому жодних додаткових зусиль до цього не потрібно докладати. Обранці і так будуть ревнощі з будь-якого приводу. І навіть якщо приводу не буде, вони знайдуть причину для ревнощів. Щоб запустити процеси в голові свого чоловіка, достатньо його запитати про його найкращого друга.

Скорпіон

Не намагайтеся навіть думати про те, щоб цього представника розвести на ревнощі. Жінці завжди потрібно пам'ятати, що він за найзручнішої нагоди обов'язково помститься подібними діями. У гніві такі знаки небезпечні, що ніхто не гарантує вам безпеку. Перш ніж провокувати його на ревнощі, треба розробити просто геніальний план, і розставити все так, ніби жінка там ні до чого.

Стрілець

Їх дуже важко викликати на ревнощі, тому що чоловіки вміють ретельно приховувати свої справжні емоції. Їх відмінне почуття гумору дозволяє чудово прикрити свою ревнощі забавним жартом. Викликати ревнощі можна лише особистим інтересом іншого чоловіка. Наприклад, якщо він подарував його жінці букет квітів або запросив на повільний танець. А ще дієвим варіантом є той випадок, коли ваш чоловік прочитав листування із таємничим незнайомцем.

Козоріг

Для символів іноді корисно заганяти їх у емоційний стрес. І це стосується любовних моментів, коли їх варто зробити менш егоїстичним. Але не завжди жінка вдасться перевиховати свого партнера. Щоб пожвавити свої стосунки, жінці можна почати невелику інтрижку з колегою свого обранця. А потім як виправдання пред'явіть йому те, що він мало приділяє уваги своїй обраниці. Ця дія хоч якось зможе його підбадьорити, і дозволить глянути на вас зовсім іншими очима.

Водолій

У стадії ревнощів егоїстичний представник почне копатися у гріхах своєї партнерки. І приготуйтеся до того, що він обов'язково знайде погані риси. Сам він є шаленим ревнивцем, який здатний постійно контролювати свою другу половинку. Щоб змусити його запалити до вас ревнощами, достатньо проігнорувати його телефонний дзвінок. І він почне підозрювати свою жінку у всіх смертних гріхах.

Риби

Це найромантичніші знаки, тому вони завжди намагаються заслужити любов своєї обраниці. Але випробування ревнощами допомагає їм зрозуміти, настільки їхня жінка їм дорога. Інакше вони почнуть сприймати стосунки зі своєю жінкою, як буденність. Але щоб його завести з напівобороту, достатньо йому донести інформацію, що з його музою познайомився респектабельний чоловік. А ще на нього справить враження розповідь своєї жінки, що її запросили на побачення.

Читай U-News в Google News

Читають Коментують
Стало відомо, які продукти різко підвищують рівень цукру в крові
36 419
Робітники випадково відремонтували кухню не в тому будинку: як відреагувала господиня
17 880
Наречений скасував весілля через SMS коханої його 12-річній доньці: що вона написала
15 099
Мільйонер-жартівник склав заповіт, від якого плакало ціле місто
14 075
Російські пропагандисти вчергове зганьбилися, коли хотіли показати “кладовище знищеної української бронетехніки”
13 869
Чому навіть хороші й надійні чоловіки зраджують: психолог назвав 8 причин
12 583
Російська тенісистка люто відгамселила себе ракеткою по голові
11 032
Високий холестерин: ознаки в ногах вкажуть на небезпечний стан
10 775
"Навіть нічого не пила": телеведуча Барбір насмішила конфузом зі штанями
10 034
Які продукти не можна мити перед приготуванням та вживанням у їжу: шкідливо і навіть небезпечно
8 624
Знайдено простий спосіб запобігти розвитку високого артеріального тиску
8 198
Від холестерину і для довголіття: простий, але корисний фрукт
7 608
Названо продукти, які підвищують рівень «поганого» холестерину
7 148
30 днів на все про все: як ТЦК обмежує водійські права «ухилянтів»
0
4 типи напоїв, яких слід уникати, можуть викликати «затвердіння» артерій
0
Країни НАТО посилюють оборону, захищаючись від гібридних атак Росії
0
Борис Джонсон: Україні потрібно надати масштабний пакет допомоги на суму $500 мільярдів або навіть $1 трильйон
0
Колишня наречена Кличка розповіла, чому їхня донька не хоче ходити до школи в Європі
0
Таня Пренткович топлес та на підборах влаштувала відверту зйомку
0
Леді Гага відверто розповіла, як ставиться до чуток про те, що вона чоловік
0
Оксана Білозір розсекретила свої щомісячні доходи
0
Даша Астаф’єва наробила ніжних фото у гортензіях та розповіла, про що мовчить жінка
0
Що має зробити кожна родина перед похолоданням: енергетики опублікували інструкцію
0
Новий цікавий спосіб навчитися насолоджуватися життям від жителів Данії
0
Як відбілити емальовані каструлі за допомогою перекису водню
0
Як спробувати вирішити проблему, не жертвуючи нічним сном
0
Маша Єфросініна у глибокому декольте влаштувала відверту зйомку в центрі Києва

Українська ведуча Маша Єфросініна поділилась відвертим ...

Фатальні помилки під час сексу, через які партнер може втекти

Під час заняття сексом варто окрім задоволення себе і ...

Кардіолог назвав продукт для сніданку, якого слід уникати гіпертонікам

Ваша дієта може відіграти величезну роль у різних умовах. ...