Фіналіст кулінарного шоу "МастерШеф" Олег Ковальчук поділився деталями перших місяців служби на фронті, своєї адаптації та розповів, які страви він готує для своїх бойових товаришів.
Про це пише РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на інтерв’ю зірки Суспільному.
Зі слів Ковальчука, він вже майже адаптувався до нових умов, хоча зізнається, що це було важко.
Також Олег додав, що побратимам подобаються його страви.
Військовослужбовець зазначив, що харчування в його частині цілком гідне, проте він все ж прагне трохи поліпшити якість їжі для своїх побратимів і посестер по службі.
Хто такий Олег Ковальчук
У своєму сезоні на "МастерШефі" кулінар посів місце поруч із трійкою лідерів, але визнає, що його суперники були дуже сильні, тому він не відчуває розчарування.
Тим не менш, він продовжив рухатися вперед і вирішив встановити рекорд України - за одну добу, разом із кількома колегами, вони спекли 10 тисяч тортів на десяти різних майданчиках.
Це стало наймасштабнішою подією з приготування, презентації та дегустації тортів у країні.
Нещодавно Анатоліч відреагував на ракетний удар по готелю у Кривому Розі.
Також Олег Винник вперше прокоментував закиди про втечу з України та висловився про своїх "клонів".