Багато хто думає, що ця сторона непотрібна, але це не так.
Під час приготування страв ви, швидше за все, часто використовуєте терку. Проте в ній є секретна четверта сторона, про яку всі забувають та не використовують. Досвідчені кухарі розповіли у соцмережі Reddit, для чого можна використовувати саме таку сторону тертки, пише Уніан.
За їхніми словами, цю сторону можна використовувати для подрібнення пармезану, цедри лимона, апельсина або лайму.
Інший кулінарний експерт порадив:
Своєю чергою інший кухар порадив використовувати її для приготування картопляних дерунів.
За словами користувачів соцмережі, найменші отвори терки ідеально підходять для приготування делікатної сирної стружки, яку можна без зусиль змішати з соусами або заправками. Також цю сторону тертки можна використовувати для м'яких спецій, до прикладу, мускатного горіха.